• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 El Centre de Dansa Artemis porta el Trencanous de Txaikovski al Teatre Tarragona

El Centre de Dansa Artemis porta el Trencanous de Txaikovski al Teatre Tarragona

Amb la col·laboració de l’Aula de Cant del Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona
12/12/2018

El Teatre Tarragona acollirà el dia 16 de desembre, a les 18 h, l’espectacle de dansa de l’escola Artemis Dansa. La poesia del Trencanous de Txaikovski transporta a un món oníric que traspassa fronteres generacionals.

El Centre de Dansa Artemis compta amb un gran reconeixement en la formació de ballarins i ballarines a la ciutat. Els alumnes del grau professional, sota la direcció d’Artemis Plaja, ofereixen un espectacle creatiu, amb molta força i un elevat nivell de dificultat, que combina la dansa clàssica, la contemporània i l’espanyola. Destaquen els ballarins principals Orión Picó Plaja i Rady Miniakhmetov, aquest últim també coreògraf d’aquesta proposta escènica juntament amb Artemis Plaja, Ana Sempere i Àfrica Aguilar.

Des de la seva estrena, al 1892, el Trencanous s’ha convertit en una de les peces de ballet més representades per al públic de totes les edats. La nit de Nadal, la Clara somia amb un trencanous de joguina que cobra vida i esdevé el seu príncep. Tots dos es fonen en una dansa dolça i eterna. El preu de l’entrada és de 19€.

Les entrades es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és dimecres d’11 a 13 h, i dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h. Pel que fa als descomptes, cal recordar que a partir d’aquesta temporada s’han posat en marxa el descompte jove, que suposa una reducció del 50% del preu de l’entrada per a menors de 25 anys, i el last minute teatre, que permet comprar entrades a 10 € a les taquilles durant els 30 minuts abans de comprar l’espectacle. La resta de descomptes i abonaments poden consultar-se a través d’aquest enllaç.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal