• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 El XIV Festival d'Orgue finalitza amb el concert de Bartomeu Mut

El XIV Festival d'Orgue finalitza amb el concert de Bartomeu Mut

El XIV Festival d'Orgue finalitza amb el concert de Bartomeu Mut Bartomeu Mut serà l'organista que tancarà el XIV Festival d’Orgue
La darrera actuació del cicle tindrà lloc dissabte vinent a la Catedral
14/06/2018

Bartomeu Mut, organista titular de la Catedral de Palma de Mallorca, serà l’encarregat de cloure el XIV Festival d’Orgue amb un concert que tindrà lloc el dissabte 16 de juny a les 20.30 h a la Catedral de Tarragona. Mut també és professor d’orgue al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i, a banda de la seva tasca concertística i docent, cal destacar la seva coordinació en projectes de restauració d’orgues històrics a Mallorca, una de les zones d’Europa amb més volum d’instruments antics.

Les entrades es poden comprar al web www.tarracoticket.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és d’11 a 13 h i dijous i divendres d'11 a 13 h i de 17 a 19 h. A més també es podran adquirir una hora abans del concert a la Catedral de Tarragona. Els preus de l'entrada són 8 € anticipada, 10 € a la taquilla de la catedral i 4 € menors de 16 anys.

El cicle arribarà al seu final dissabte vinent, després de quatre concerts que van iniciar-se el passat 5 de maig i que han reunit organistes de gran nivell com són Joan Paradell, titular de la Capella Pontifícia Sixtina del Vaticà; Pedro Aguiló, titular de l'església Santa Eulàlia de Palma de Mallorca; Andrés Cea, expert en la interpretació de la literatura hispànica per a orgue, i el mateix Bartomeu Mut.

 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal