• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 Exhaurides les entrades del Concurs de Castells de la jornada de diumenge 7 d'octubre en 1 hora i 44 minuts

Exhaurides les entrades del Concurs de Castells de la jornada de diumenge 7 d'octubre en 1 hora i 44 minuts

Al primer minut s’han confirmat 3.023 entrades Al llarg del matí, s’han comprat 570 entrades per la jornada del dissabte 6
31/07/2018

Les entrades per la jornada del diumenge 7 d’octubre del XXVIIè Concurs de Castells s’han exhaurit en una hora i 44 minuts. A les 10 hores, l’organització ha donat a conèixer, a través de les xarxes socials oficials, els enllaços per efectuar la compra de les entrades i aleshores, han accedit prop més de 3.000 usuaris.

La primera venda s’ha realitzat a les 10:01 hores i l’última per accedir a la jornada del diumenge a les 11:44. En el primer minut de compra, s’han confirmat 3.023 entrades i en total, la mitjana d’entrades per reserva ha estat de 3,26.

Pel que fa a la jornada del dissabte, en el temps que s’han exhaurit les del diumenge, s’han venut un total de 570 entrades, unes 200 més que en la compra del 2016.

Des de l’organització, la consellera de Cultura, Festes i Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, valora molt positiva la venda de les entrades i remarca que és l’any que el procés ha funcionat millor. “Després de molts anys buscant la manera més òptima, hem aconseguit enguany que majoritàriament les entrades s’hagin venut amb normalitat. No és fàcil gestionar la venda de 3.000 entrades en prop més de 10 minuts. Cal posar-ho en valor”, afegeix. 

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal