• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 Itziar Solla, guanyadora del concurs del cartell de les festes de Sant Magí 2018

Itziar Solla, guanyadora del concurs del cartell de les festes de Sant Magí 2018

Itziar Solla, guanyadora del concurs del cartell de les festes de Sant Magí 2018 Imatge del cartell guanyador.
La imatge està dedicada als portants de l’aigua, que celebren 25 anys
21/05/2018

Les festes de Sant Magí 2018 ja tenen imatge gràfica. Enguany, coincidint amb la celebració del 25è aniversari dels portants de l’aigua, s’ha volgut dedicar el cartell a aquesta temàtica com a reconeixement a la seva trajectòria. Tots els treballs que van participar en el concurs havien de tenir aquest leitmotiv i la guanyadora ha estat la dissenyadora gràfica Itziar Solla. Nascuda a Getxo (País Basc), ha viscut tota la vida entre Salou, Barcelona i Tarragona, on resideix actualment. Va estudiar a ESDI (Escola Superior de disseny de la Universitat Ramon Llul) i ha treballat en diverses empreses catalanes.

La seva proposta va resultar guanyadora d’entre les vuit presentades en la convocatòria del concurs d’imatge gràfica de Sant Magí. Està inspirada en la Baixada i Arribada de l’Aigua de la Brufaganya, tal com es va demanar, i de manera molt clara hi apareixen diversos elements característics d’aquest moment de la festa. “He dibuixat la capella de les fonts de Sant Magí i la carretera fa una ‘S’ que simbolitza el camí que fan els portants de l’aigua”, ha explicat l’autora, que també ha volgut incloure unes fulles d’alfàbrega perquè “són les que normalment donen els portants quan arriben a Tarragona”.

Itziar Solla ha estat l’artista premiada en la segona edició del concurs del cartell de Sant Magí. L’Ajuntament de Tarragona va impulsar per primera vegada el certament el passat 2017, amb l’objectiu de fer la festa més participativa i aconseguir una imatge sorgida d’una perspectiva purament popular. La iniciativa s’ha mantingut durant aquest any i es preveu que es farà novament en les edicions vinents.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal