• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 La façana de l'Institut Pons d'Icart lluirà un mural artístic en record de la Guerra del Francès

La façana de l'Institut Pons d'Icart lluirà un mural artístic en record de la Guerra del Francès

La intervenció de l’artista urbà Megan forma part del projecte “Educació per la pau” i compta amb el suport de la Generalitat, l’Ajuntament i Repsol
28/11/2018

La façana de l’Institut Pons d’Icart ja llueix amb el mural artístic en record de la Guerra del Francès. Es tracta d’una iniciativa engegada per l’INS i l’artista Megan amb el suport de Repsol, el departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament. La intervenció forma part de les activitats del projecte “L’Educació per la Pau” que el centre organitza cada curs.

Durant aquest mes de novembre, l’alumnat ha pogut gaudir, a través de diferents actuacions pedagògiques i de manera transversal, de tot el procés artístic, des del començament de l’obra fins al producte final.

A més de la pintura del mural, l’autor ha treballant amb els alumnes de l’ESO que cursen les optatives d’ Il·lustració, Còmic i Visual i Plàstica i de batxillerat que fan Cultura Audiovisual, Fonaments de l’Art II, Dibuix Artístic i Història de l’Art. L’objectiu ha estat que coneguin de primera mà el treball de l’artista i establir un lligam en el qual se sentin partícips del projecte.

Amb aquesta intervenció artística, l’Institut Pons d’ Icart dona el tret de sortida a tot un seguit d'actes per commemorar el 500 anys del naixement de Lluís Pons d'Icart.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal