Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2018 L'Ajuntament busca solucions per al local d'assaig dels Xiquets de Tarragona

L'Ajuntament busca solucions per al local d'assaig dels Xiquets de Tarragona

L'Ajuntament busca solucions per al local d'assaig dels Xiquets de Tarragona

La situació estructural de l’edifici i la incompatibilitat de l'activitat castellera amb els treballs tècnics de diagnosi i consolidació han obligat a tancar el local.
L'Ajuntament busca solucions per al local d'assaig dels Xiquets de Tarragona Foto d'Enfo - Wikimedia Commons.
04/05/2018

La seu dels Xiquets de Tarragona està en una situació complexa i per motius de força major ha calgut prendre la decisió de buidar el local del carrer Santa Anna per la situació estructural de l’edifici i per la incompatibilitat de l'activitat castellera amb els treballs tècnics de diagnosi i consolidació. Això ha provocat un escenari molt difícil per la colla en un moment fonamental de la temporada i en any de concurs.

Des de l'Ajuntament estem treballant conjuntament amb la direcció de la colla en cercar solucions a curt i llarg termini. Malgrat que no és un tema fàcil ni ràpid, s’han posat tots els recursos disponibles a nivell tècnic i polític per donar màxima prioritat a la solució en aquesta situació.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta