Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2018 Pedro Aguiló oferirà el segon concert del XIV Festival d’Orgue

Pedro Aguiló oferirà el segon concert del XIV Festival d’Orgue

Pedro Aguiló oferirà el segon concert del XIV Festival d’Orgue

L’organista actuarà el dissabte, 19 de maig, a les 20.30 h a la Catedral de Tarragona
Pedro Aguiló oferirà el segon concert del XIV Festival d’Orgue L'organista Pedro Aguiló.
16/05/2018

El XIV Festival d’Orgue de Tarragona va iniciar-se el passat 5 de maig de la mà de Joan Paradell i el proper dissabte tindrà lloc el segon concert, que comptarà amb la participació de Pedró Aguiló. Una jove promesa del món de la música, que és organista titular de l’església de Santa Eulàlia de Palma de Mallorca i guanyador de diversos premis d’interpretació tot i tenir només 24 anys.

L’organista, nét del compositor Gaspar Aguiló, va iniciar els seus estudis de piano als 4 anys i actualment cursa el grau superior de Composició al Conservatori Superior de les Illes Balears i 6è de grau professional de Clavicèmbal. Paral·lelament rep classes d’orgue. Ha col·laborat amb diverses orquestres simfòniques i l’any 2015 va debutar com a solista amb la Banda Municipal de Palma. Una trajectòria plena d’èxits que li auguren una prometedora carrera musical.

El concert de Pedro Aguiló tindrà lloc el 19 de maig a les 20.30 h a la Catedral de Tarragona. Però el cicle continuarà amb dues actuacions més. El dissabte 2 de juny serà el torn d’Andrés Cea, format a la Schola Cantorum de Basilea i actualment professor d’orgue al Conservatori Superior de Música de Sevilla. El festival clourà el dissabte 16 de juny amb el concert de Bartomeu Mut, professor d’orgue al Conservatori Professional de Música i Dansa de Mallorca i organista titular de la Catedral de Mallorca.

Les entrades es poden comprar al web www.tarracoticket.cat o a les taquilles del Teatre Tarragona. L’horari és d’11 a 13 h i dijous i divendres d'11 a 13 h i de 17 a 19 h. A més també es podran adquirir una hora abans del concert a la Catedral de Tarragona. Els preus de l'entrada són 8 € anticipada, 10 € a la taquilla de la catedral i 4 € menors de 16 anys.

Segells de reconeixement d’administració oberta