• Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Apps de l'Ajuntament de Tarragona
  • Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de Tarragona Cultura
  • Twitter de Tarragona Cultura
  • You Tube de Tarragona Cultura
  • Instagram de Tarragona Cultura
  • Flickr de Tarragona Cultura
Esteu aquí: Inici Cultura Notícies Notícies 2018 Sortejat l'ordre d'actuació i la ubicació a plaça del XXVII Concurs de Castells

Sortejat l'ordre d'actuació i la ubicació a plaça del XXVII Concurs de Castells

Sortejat l'ordre d'actuació i la ubicació a plaça del XXVII Concurs de Castells Plànol de l'ordre d'actuació i la ubicació a la TAP per a la jornada de diumenge.
La jornada del diumenge a la TAP l'obrirà la Colla Joves dels Xiquets de Valls, la del dissabte els Nens del Vendrell i la de Torredembarra, els Castellers del Poble Sec
10/09/2018

Les 42 colles que participaran en la XXVII edició del Concurs de Castells de Tarragona ja coneixen l'ordre en què actuaran i la seva col·locació a plaça. En un acte celebrat dissabte al matí a l'Antiga Audiència de Tarragona, membres de la canalla de les colles amfitriones Nois de la Torre, Xiquets del Serrallo, Castellers de S Pere i S Pau, Xiquets de Tarragona i Colla Jove Xiquets de Tarragona, han estat les mans innocents que han servit per sortejar la col·locació de cada colla, tant per la plaça del Castell de Torredembarra com per la Tarraco Arena Plaça (TAP), i l'ordre d'actuació.

Durant l'acte, retransmès en directe i per streaming per TAC12, s'ha pogut veure en primícia l'anunci promocional del Concurs produït per David Oliete. A més, un cop finalitzat l'acte, els caps de colla de les colles del Grup A (Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Colla Joves Xiquets de Valls) han participat en un breu debat i han explicat l'estat de forma en el que es troben les quatre colles i amb quins objectius es plantegen pel Concurs.

A la jornada del diumenge 30 de setembre a Torredembarra hi actuaran 11 colles distribuïdes en tres grups: el grup G, el grup H i el grup I. Començarà a les 10 del matí a la plaça del Castell de Torredembarra i els primers a actuar seran els Castellers del Poble Sec. S'actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 7d7.

A la jornada de dissabte 6 d'octubre del Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça hi actuaran 19 colles, distribuïdes en els grups D, E i F. Els primers a actuar seran els Nens del Vendrell. En aquest cas, la jornada començarà a 2/4 de 5 de la tarda a la TAP i s'actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 3d8.

A la jornada de diumenge 7 d'octubre a la TAP hi participaran 12 colles distribuïdes en tres grups: A, B i C. La jornada començarà a les 10 del matí de la mà de Colla Joves Xiquets de Valls i s'actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 4d9f.

Comparteix

© Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes - Antiga Audiència, Plaça del Pallol, 3 - 43003 Tarragona

Tel. 977 296 100 - cultura@tarragona.cat

Inici - Telèfons i adreces d'interès - Contactar amb l'Ajuntament - Avís legal