Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2018 Zambombá Flamenca en benefici de la recerca del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu

Zambombá Flamenca en benefici de la recerca del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu

Zambombá Flamenca en benefici de la recerca del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu

El festival es realitzarà el 15 de desembre al Palau de Congressos i està organitzat per la Casa de Andalucía de Tarragona
29/11/2018

La Casa de Andalucía de Tarragona organitza pel pròxim 15 de desembre a les 20 hores, l'espectacle solidari i nadalenc Zambombá Flamenca. Es tracta d'un festival que per primera vegada se celebra a la nostra ciutat amb l'objectiu de recaptar diners per a la recerca en malalties infantils com el càncer que realitza l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona. L'entrada a l'espectacle és de 5 euros i se celebrarà al Palau de Congressos de Tarragona.

La Zambombá solidària neix fa 5 anys a Hospitalet de Llobregat a partir de la proposta de dues entitats culturals andaluses de la ciutat. En edicions consecutives si afegeixen Sant Boi i La Llagosta.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat que "és un orgull que un esdeveniment d'aquesta potència i magnitud vingui a Tarragona, més tenint en compte que, per primera vegada, entrem a formar part d'aquest cicle de concerts que comença a Sant Boi i Hospitalet, arriba a Tarragona i acaba a La Llagosta. Per tant, Tarragona s'integra en una nova xarxa d'iniciatives solidàries en l'àmbit de Catalunya i amb voluntat de continuïtat, es tracta de donar suport, recursos i solidaritat". I ha afegit: "La investigació de malalties rares i del càncer infantil requereix molts esforços i recursos econòmics. L'Hospital Sant Joan de Déu és pioner en molts tractaments i ha de continuar sent-ho". L'alcalde ha destacat que "des de l'Ajuntament volem donar suport i agrair a la Casa de Andalucía que es posi davant amb aquesta iniciativa d'ajudar a la investigació de malalties".

La presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona, Charo García, ha explicat que "la Zambobá Flamenca és un espectacle que acollirà més de 60 artistes en l'escenari del Palau de Congressos, que actuaran de forma altruista. L'objectiu és recaptar diners per a la investigació de malalties rares i infantils que es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i de donar suport als malalts i les seves famílies".
La presidenta de la Casa de Andalucía ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament i ha fet una crida a la ciutadania assistir a l'espectacle del 15 de desembre i omplir el Palau de solidaritat.

Les entrades es poden adquirir a la Braseria Cabrera de Bonavista; Papereria La Pajarita de La Granja; Discs Arsis al carrer Fortuny, la Casa de Andalucía a La Granja i el mateix dia de l'espectacle, al Palau de Congressos.

Segells de reconeixement d’administració oberta