Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Avui es lliurarà el III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells

Avui es lliurarà el III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells

Avui es lliurarà el III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells

L’acte tindrà lloc a les 19.30 hores, al Pati de Jaume I de l’Ajuntament
Avui es lliurarà el III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells Foto: David Oliete
05/12/2019

Avui dijous, 5 de desembre, a les 19.30 hores, al Pati de Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona, se celebrarà l’acte de lliurament del III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells (CEPAC) per a treballs de fi de grau i postgrau universitaris de temàtica castellera.

L’acte estarà presidit per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el president del CEPAC, Xavier Brotons.

Fa tres anys, el CEPAC va crear aquest premi adreçat als estudiants universitaris amb l’objectiu que els castells siguin tema d’estudi des de les diferents disciplines del coneixement universitari. L’Ajuntament de Tarragona i la Biennal de Castells han estat, des de la primera edició del premi, donant suport a aquesta iniciativa, que dona valor i prestigi a la realitat patrimonial i tan propera com són els castells.

 

Gina Armengol guanya el III Premi CEPAC amb una proposta de pla de comunicació

Gina Armengol i Vilella, estudiant de Comunicació Audiovisual i Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat guardonada amb el III Premi CEPAC, que el Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells ha impulsat amb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Tarragona/La Biennal de Castells. El treball guanyador porta per títol “Pla de comunicació per als Castellers de Sabadell. Una mirada creativa al món casteller”.

 

L’accèssit, per un glossari de termes castellers en anglès

El Jurat també ha distingit amb un accèssit el treball “Internacionalització del món casteller: glossari català-anglès”, de Núria Lopera i Garcia, estudiant del Grau de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Les dues decisions s’han pres per unanimitat de tots els membres del Jurat.

Us podeu descarregar el targetó clicant aquí.

Segells de reconeixement d’administració oberta