Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Dissabte d'activitats culturals i festives al Mercat Central

Dissabte d'activitats culturals i festives al Mercat Central

Dissabte d'activitats culturals i festives al Mercat Central

Hi haurà una mostra de teatre jove i una concentració de gegants
03/05/2019

El Mercat Central de Tarragona acollirà el dissabte vinent, dia 4 de maig, una mostra de teatre jove i una trobada gegantera organitzada per la Colla Gegantera Dominiques Tarragona, tot plegat per continuar fomentant activitats amb les diferents entitats de la ciutat.

La Mostra de Teatre Jove tindrà lloc dissabte, de les 11 a les 13 hores, amb actors i actrius que faran breus representacions de les obres teatrals que presentaran al Teatre Metropol de manera gratuïta durant el mes de maig i juny. Les companyies que estaran ubicades dins del mercat seran (H)istrionis Teatre, Meraki Teatre, Tornavís Teatre i Arteliats Teatre.

Aquesta activitat està coordinada i promoguda per les conselleries de Joventut i Cooperació de l’Ajuntament i l’Empresa Municipal de Mercats (ESPIMSA).

 

Trobada gegantera

Pel mateix dissabte a la tarda, de les 17 a les 20 hores, la Colla Gegantera Dominiques Tarragona ha organitzat una concentració a l’interior del Mercat Central de 23 colles de gegants. El motiu és que els gegants, nanos i grallers d’aquesta colla tarragonina enguany celebren el 20è aniversari, i el 10è els seus gegants nous.

Les properes accions de dinamització del Mercat Central seran dins de la programació de Tarraco Viva, i maridatges per escalfar els motors de la Fira del Vi organitzada per la DO TARRAGONA durant el mes de juny.

 

Aquí teniu per descarregar els anuncis de la mostra de teatre jove i de l'aplec de gegants.

Segells de reconeixement d’administració oberta