Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 El Centre d'Art presenta «Narratives Particulars», de Pere Español

El Centre d'Art presenta «Narratives Particulars», de Pere Español

El Centre d'Art presenta «Narratives Particulars», de Pere Español

La mostra fa un repàs a l’obra de l’artista i també n'exposa peces inèdites
28/03/2019

El Centre d’Art de Tarragona presenta «Narratives Particulars», de Pere Español, una mostra de producció pròpia dins el projecte Trajectòria i que està comissariada per Aureli Ruiz. L’exposició fa un repàs pel treball gràfic de l’artista i també s’exposarà obra nova inèdita.

Pere Español Bosch, nascut a Valls, és un artista plàstic multidisciplinari que treballa sobre diferents tècniques. Ha realitzat nombroses exposicions pictòriques individuals i col·lectives; ha editat, amb Agustí Domingo i diversos escriptors, una sèrie de carpetes d’obra gràfica i llibres d’artista; ha participat en instal·lacions per accions dramàtiques, i ha elaborat escenografies per a teatre. Les obres exposades a l'Espai Expositiu Tinglado 2 poden agrupar-se en dos grans pols: la trama oscil·la entre un relat fictici i un de versemblant, de narrativa personal.

Per aquest motiu, l’espai expositiu del Tinglado s’ha dividit en tres estances i en sis àmbits per acollir l'obra, dins d'un paràmetre de temps que comença l'any 2013 i que arriba fins ara.

La mostra compartirà espai i dates amb la videocreació guanyadora del Festival LOOP 2018, El Estado de Malestar, de María Ruido, premi del qual el Centre d'Art és coorganitzador junt amb la resta de centres d’arts visuals de la Xarxa.

L’exposició es podrà veure al Centre d’Art Tarragona, al Tinglado 2, fins al diumenge 5 de maig, amb l’horari següent: de dimarts a divendres, de 16 a 19 h; dissabtes, d'11 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, d'11 a 14 h. La videoprojecció es podrà veure en els mateixos horaris fins al 28 d’abril.

Segells de reconeixement d’administració oberta