Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Festa dels Tres Tombs

Festa dels Tres Tombs

Festa dels Tres Tombs

Se celebrarà aquest diumenge, dia 17
Festa dels Tres Tombs D’esquerra a dreta: Joan Rovira, col·leccionista de carruatges històrics; Raül Font, president del Gremi de Pagesos; Elvira Ferrando, consellera de Relacions Ciutadanes, i Jordi Batet, vocal del Gremi de Pagesos (foto: Mauri)
12/03/2019

El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona ha organitzat per a diumenge vinent, 17 de març, la tradicional Festa dels Tres Tombs. Sortirà de l’avinguda de Vidal i Barraquer a les 11.30 hores i recorrerà els carrers de Francesc Bastos i de Ramón y Cajal i arribarà a la Rambla Nova, on farà els tres tombs.

La consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, ha destacat que la celebració de la Festa dels Tres Tombs està molt arrelada a la ciutat i que s’ha convertit en una bona combinació de tradició, potència i art i en una ocasió per compartir la festa al carrer. Ferrando també ha felicitat els organitzadors per aquesta iniciativa, que es va recuperar als anys 80 i que requereix molt d’esforç i coordinació.

El president del Gremi de Pagesos, Raül Font, ha explicat que enguany hi participaran prop de vuitanta cavalls, amb carros i diverses hípiques. En total, seran cent cinquanta animals que faran els tradicionals tres tombs.

Per últim, el cartell dels Tres Tombs és obra de l’artista i vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Pere Joan Salas.

Segells de reconeixement d’administració oberta