Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Ja es coneixen les persones que gaudiran de les diades festives des dels balcons municipals

Ja es coneixen les persones que gaudiran de les diades festives des dels balcons municipals

Ja es coneixen les persones que gaudiran de les diades festives des dels balcons municipals

427 tarragonins i tarragonines s’han inscrit per participar en el sorteig
Ja es coneixen les persones que gaudiran de les diades festives des dels balcons municipals Foto: Laia Díaz - Tarragona Cultura
07/08/2019

Aquest dimecres, 7 d’agost, s’ha portat a terme el sorteig per assignar l’espai als balcons municipals per gaudir de les diades festives de Sant Magí i Santa Tecla. Una mesura que s’ha posat en marxa aquest any amb l'objectiu que la festa sigui més participativa i oberta a la ciutadania.

En total, 427 persones s’han inscrit per participar en el sorteig a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Les guanyadores optaran a gaudir les diades festives des dels balcons municipals:

· 6 persones per la Diada Sant Magí (19/8)

· 8 persones per la Diada castellera del Primer Diumenge (15/9)

· 8 per la Diada de Santa Tecla (23/9)

L’assignació de les places dels sortejos s’ha efectuat a través d’una aplicació informàtica que ha distribuït les places disponibles de forma aleatòria entre les sol·licituds participants.

Cal recordar que les invitacions són personals i intransferibles i seran per a un dia en concret i no es podran canviar per cap altre. Si una persona resulta guanyadora i no pot assistir, les seves dues invitacions seran atorgades a la primera persona de la llista de reserva que s’ha generat.

En els pròxims dies, des del Departament de Cultura es contactarà amb les persones guanyadores per correu electrònic per a ser informades de com accedir a les diades festives.

> Adjuntem document amb els resultats del sorteig en aquest enllaç. Per tal de garantir l’anonimat, el número que ha estat sortejat és el codi de referència que apareixia a la sol·licitud.

Segells de reconeixement d’administració oberta