Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 L’alcalde va inaugurar divendres, dia 21, al Centre d’Art de Tarragona l'exposició «What a Shitshow», de Maria Montes

L’alcalde va inaugurar divendres, dia 21, al Centre d’Art de Tarragona l'exposició «What a Shitshow», de Maria Montes

L’alcalde va inaugurar divendres, dia 21, al Centre d’Art de Tarragona l'exposició «What a Shitshow», de Maria Montes

Al Tinglado 2 es poden veure els últims cinc anys de la seva producció artística, que tenen com a fil conductor el llenguatge, les dites populars i l’escatologia catalana com a identitats culturals
25/06/2019

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, va inaugurar divendres passat la nova exposició del Centre d’Art de Tarragona, «What a Shitshow», de Maria Montes. «És una mostra amb una estètica que és una meravella, i aporta un punt de vista conceptual molt interessant sobre l’escatologia», ha explicat l’alcalde, que  ha destacat el paper del Centre d’Art i el Tinglado 2 com a espais de referència de l’activitat artística de la ciutat des de fa anys, i que en l’actualitat continuen fent una gran tasca.

Maria Montes és una dissenyadora i artista catalana que viu a Austràlia des de l’any 2006. La seva obra inclou treballs de cal·ligrafia, lettering, il·lustració, disseny tèxtil i disseny de tipografies. Tal com ella mateixa ha explicat, «considero que el llenguatge és una representació de la identitat, i en aquesta mostra combino dues de les meves passions, que són les lletres i la cultura catalana”.

L’acte també ha comptat amb la presència de Gabriel Mas, director del Port Ciutat i Servei d’Atenció al Client del Port de Tarragona, que ha mostrat la seva satisfacció per la bona entesa amb l’Ajuntament i la Generalitat per impulsar el Tinglado 2 com a centre d’art per a la ciutat «en un espai com és el Moll de Costa, on es generen grans sinèrgies amb tota l’oferta cultural que hi conviu».

«What a Shitshow» es podrà veure fins al 25 d’agost. L’exposició és una producció del Centre d’Art de l’Ajuntament de Tarragona i té el suport del Centre d’Art La Panera, Institut Guindàvols Lleida i The Design Conference Brisbane.

Horaris de visita:
Dimarts a dijous, de 17 a 20 h
Divendres i dissabte, d'11 a 13 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d'11 a 14 h
Entrada lliure

Segells de reconeixement d’administració oberta