Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 La Castanyada i Halloween arriben als mercats de Tarragona

La Castanyada i Halloween arriben als mercats de Tarragona

La Castanyada i Halloween arriben als mercats de Tarragona

Els actes tindran lloc el 31 d'octubre i el 2 de novembre, respectivament
29/10/2019

El proper dijous, 31 d’octubre, la festa de la Castanyada arriba al Mercat Central de Tarragona de la mà de l’Aula de Música Tradicional i Popular El Tecler. A partir de les 18.30 h, els  alumnes de l’escola oferiran un recital de cançons tradicionals típiques de la festivitat, amb peces com Marrameu torra castanyes, El ball de la castanya o La Castanyera.

Uns vuitanta alumnes del centre sortiran en cercavila des de l’escola, ubicada al carrer López Peláez, fins a la plaça Corsini. A continuació, cap a les 18.30 h, es donarà el tret de sortida a un recital de cançons per celebrar la Castanyada de la manera més tradicional, en un acte obert a tothom, ja que abans de començar es repartiran les lletres de les cançons, a fi que sigui una activitat molt participativa.

D’aquesta manera, al Mercat es tornaran a celebrar les festivitats i tradicions del calendari.

 

Halloween al Mercat de Torreforta

D’altra banda, el 2 de novembre, el Mercat de Torreforta es deixarà portar per l’ambient  de Halloween. A partir de les 10.30 h i fins a les 13.30 h, els clients que s’acostin disfressats al Mercat i facin una compra superior als cinc euros es podran maquillar de manera gratuïta.

Segells de reconeixement d’administració oberta