Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 La coral britànica Southend Choir ofereix aquest dissabte tres concerts a la ciutat

La coral britànica Southend Choir ofereix aquest dissabte tres concerts a la ciutat

La coral britànica Southend Choir ofereix aquest dissabte tres concerts a la ciutat

Les actuacions seran a les 11 h a la plaça de les Cols, a les 12 h a la plaça de la Font i a les 13 h a la Rambla Nova
La coral britànica Southend Choir ofereix aquest dissabte tres concerts a la ciutat Concert de la coral la tardor de 2018 a la ciutat australiana de Sidney
25/07/2019

Aquest dissabte, 27 de juliol, la ciutat de Tarragona acollirà tres concerts de la coral mixta britànica Southend Choir, dins de la seva gira d’estiu a Catalunya i dins del projecte «Músics al carrer», organitzat per la Conselleria de Cultura.

La coral està formada per trenta cantaires de diverses edats, que han actuat en diversos escenaris d’Anglaterra i també en les seves gires d’estiu per tot Europa, Estats Units, Austràlia, Singapur o Hong Kong.

El Southend Boys' Choir es va formar el 1970 i és una de les formacions corals més conegudes del Regne Unit. El cor femení de la coral es va formar l'any 1988 i ha aconseguit un reconeixement semblant.

El cor està format per nens i nenes de 8 anys d'edat en endavant; provenen de la localitat de Southend i de les àrees circumdants, i fan una audició per als seus llocs en el cor. El cor ha actuat amb importants orquestres, com l'RPO, l'LSO, Philharmonia, la City of London Sinfonia o la BBC SO, i ha fet molts enregistraments molt aclamats. Ha cantat sota alguns dels millors directors del món, com Abbado, Muti, Mehta, Sinopoli, Tilson Thomas, Rostropovitch, Sir David Willcocks, Sir Colin Davis i Richard Hickox.

Segells de reconeixement d’administració oberta