Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 L'actor Toni Cano explica les seves 12 claus d'humor

L'actor Toni Cano explica les seves 12 claus d'humor

L'actor Toni Cano explica les seves 12 claus d'humor

Aquest dijous, 18 de juliol, el flamant presentador del concurs per xarxes Q12 Trivia oferirà un acte-taller carregat d'humor i interpretació
L'actor Toni Cano explica les seves 12 claus d'humor Toni Cano
15/07/2019


L'Estiu Tarragonajove aporta com a acte destacat de la setmana el taller-xerrada de Toni Cano Les 12 claus de l'humor, que posarà èmfasi en tots i cadascun dels elements essencials per tal de fer riure en el camp de les arts escèniques i perquè no en el dia a dia.

L'Espai Jove Kesse obrirà les portes a les 17 h per a rebre aquesta activitat del tot gratuïta i dirigida especialment a tota persona jove entre els 12 i els 35 anys que tinguin interès a cultivar el seu jo còmic.

L'activitat anirà a càrrec de Toni Cano: presentador, showman, actor, monologuista, humorista, còmic, reporter ... ens impregna de l'actualitat informativa, del dia a dia, del surrealisme que inunda la seva ment. Des dels 16 anys es va vincular al món de la ràdio, passant per infinitat d'emissores locals, OndaCero i més de 10 anys vinculat a RNE. En teatre ha escrit, interpretat i produït a Madrid, Barcelona i Nova York. Amb els seus monòlegs ha recorregut tot Espanya, Los Angeles i Londres, i amb el seu cabaret ha arribat fins al mateix Berlín guanyant el Wong Show! A 23 anys va començar a televisions locals de Barcelona fent el salt a canals autonòmics i estatals, treballant com a reporter, presentador i actor a TV3, Cuatro, TVE i 8tv. En definitiva, un artista polifacètic amb un segell propi molt personal.

Actualment presenta Q12Trivia, l'aplicació de moda a Espanya. Es tracta d'un concurs diari en rigorós directe de dotze preguntes on l'adrenalina està assegurada durant quinze minuts. Paral·lelament, també segueix amb les representacions del seu espectacle Un pantomàquet a Madriz.

Segells de reconeixement d’administració oberta