Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 L'Ajuntament convoca el concurs d'idees per a la imatge gràfica de Sant Magí 2019

L'Ajuntament convoca el concurs d'idees per a la imatge gràfica de Sant Magí 2019

L'Ajuntament convoca el concurs d'idees per a la imatge gràfica de Sant Magí 2019

Les propostes s'han d'inspirar en la Revetlla Remullada i es podran presentar del 30 d'abril al 7 de maig
L'Ajuntament convoca el concurs d'idees per a la imatge gràfica de Sant Magí 2019 Foto: Montse Riera
21/03/2019

La Conselleria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona convoca el concurs d’idees per escollir la imatge gràfica de les Festes de Sant Magí 2019. Totes les persones interessades, especialment els professionals del disseny gràfic i la publicitat, podran presentar les seves propostes del 30 d’abril al 7 de maig, ambdós inclosos, a qualsevol de les oficines de l’OMAC.

La imatge gràfica haurà d’inspirar-se en la Revetlla Remullada, un acte que combina aigua i música amb més de vint anys de trajectòria. Es valorarà especialment la presentació de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells de les Festes de Sant Magí. El jurat es reunirà abans del 20 de maig i valorarà la qualitat artística, l'originalitat del disseny i, en especial, l’expressivitat i el potencial comunicatiu com a reclam i imatge de les Festes de Sant Magí 2019.

La proposta seleccionada rebrà un premi per import de 1.200 € i serà aplicada a tota la campanya de les Festes de Sant magí, que tindran lloc del 14 al 19 d’agost.

Les bases del concurs es poden trobar a la seu electrònica.

Segells de reconeixement d’administració oberta