Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 L'alcalde Pau Ricomà, pregoner de les festes del carrer Goya

L'alcalde Pau Ricomà, pregoner de les festes del carrer Goya

L'alcalde Pau Ricomà, pregoner de les festes del carrer Goya

Ha dedicat el seu discurs a recordar el creixement de la ciutat durant els anys 50
24/08/2019

L’alcalde Pau Ricomà ha inaugurat aquesta tarda les festes del carrer Goya pronunciant el pregó que marca l’inici dels actes.

En el discurs, l’Alcalde ha recordat el creixement de la ciutat durant els anys 50, on Tarragona es va expandir cap al camp i es va desenvolupar tot l’entorn del carrer Goya. Els veïns d’aquesta zona, ha explicat, van ser els pioners que van iniciar un canvi d’època cap a la diversificació de l’activitat econòmica. I ha assenyalat que, en l’actualitat, han demostrat tornar a ser pioners perquè compten amb el primer ascensor exterior de la ciutat. L’Alcalde n’ha destacat la perseverança i l’esperit de lluita per la millora de les condicions de vida.

El batlle ha agraït la invitació a pronunciar el pregó i donar el tret de sortida a les festes del barri i ha remarcat l’esforç col·lectiu dels veïns i veïnes encapçalats per l’Associació de Veïns.

Ricomà ha finalitzat desitjant unes bones festes i ha convidat a la ciutadania a gaudir-ne.

Les festes del carrer Goya se celebren durant tot el cap de setmana i compten amb activitats familiars, cinema a la fresca, revetlla popular, etc.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta