Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Lliurat el III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells

Lliurat el III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells

Lliurat el III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells

El guardó ha estat per Gina Armengol i Vilella
05/12/2019

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i el president del CEPAC, Xavier Brotons, han lliurat el III Premi del Centre de Prospectiva i Anàlisi de Castells (CEPAC) per a treballs de fi de grau i postgrau universitaris de temàtica castellera, que ha estat per Gina Armengol i Vilella pel treball “Pla de comunicació per als Castellers de Sabadell. Una mirada creativa al món casteller”. També s’ha lliurat un accèssit pel treball “Internacionalització del món casteller: glossari català-anglès”, de Núria Lopera i Garcia. L’acte s’ha desenvolupat al Pati de Jaume I de l’Ajuntament.

Fa tres anys, el CEPAC va crear aquest premi adreçat als estudiants universitaris amb l’objectiu que els castells siguin tema d’estudi des de les diferents disciplines del coneixement universitari. L’Ajuntament de Tarragona i la Biennal de Castells han estat des de la primera edició del premi donant suport a aquesta iniciativa que dona valor i prestigi a la realitat patrimonial i tan propera com són els castells.

L’alcalde, Pau Ricomà, ha felicitat a les premiades i ha expressat la satisfacció de l’Ajuntament en participar en el premi del CEPAC. També ha manifestat que la ciutat vol participar en l’impuls en la recerca científica i en la reflexió al voltant dels castells.

El president del CEPAC, Xavier Brotons, ha agraït el suport de l’Ajuntament de Tarragona, ha donat l’enhorabona a les guanyadores, i ha afirmat que el Premi cada any es consolida en nombre de participants i en la qualitat dels treballs presentats.

Segells de reconeixement d’administració oberta