Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Santa Tecla 2019: La Crida dona el tret de sortida a les Festes

Santa Tecla 2019: La Crida dona el tret de sortida a les Festes

Santa Tecla 2019: La Crida dona el tret de sortida a les Festes

La Crida de les Festes donarà aquest divendres el tret de sortida a les Festes de Santa Tecla
12/09/2019

El tradicional homenatge al Perpetuador i als Teclers convidarà la ciutadania (19 h al Palau Municipal) a participar en la festa gran de la ciutat. En aquesta ocasió el Perpetuador és Jaume Sendra i Solé, president de l'Agrupació de Portadors dels Nanos Vells de Tarragona. També es reconeixerà la tasca dels Teclers i Telceres d'Honor, aquelles persones de les entitats del Seguici Popular que porten 25 anys participant activament de la festa. L'encesa dels Onze Morters i la primera Tronada de les Festes, a càrrec de la Pirotecnia del Mediterráneo, tancaran l'acte.

Aquest divendres també començaran les visites de les entitats del Seguici Popular a les escoles de la ciutat, en un projecte que des de l’any 2013 també arriba als hospitals de la ciutat.

Entre la resta d'actes destaquen el concert amb Joan Colomo organitzat per Tecletes (18.30 h a la plaça Verdaguer), la presentació del llibre Gegants Moros de Tarragona: intervenció global, recuperació històrica i nou simbolisme (20 h a la Casa de la Festa), l'inici de la Plaça Friki al Teatre El Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense, i les revetlles de les colles, organitzades pels Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, a la plaça del Rei i el carrer Cós del Bou, respectivament.

Podeu consultar la programació completa al web de les Festes.

Segells de reconeixement d’administració oberta