Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Tarragona gaudirà de Sant Jordi amb 202 parades al carrer

Tarragona gaudirà de Sant Jordi amb 202 parades al carrer

Tarragona gaudirà de Sant Jordi amb 202 parades al carrer

160 s'instal·laran a la Rambla Nova
18/04/2019

Tarragona disposarà el dia de Sant Jordi de 202 parades de venda de llibres, flors i articles relacionats amb aquesta festivitat. El gruix de l'activitat de la jornada es concentrarà, com és habitual, a la Rambla Nova, on hi haurà la màxina concentració de parades, 160.

L'artèria principal de la ciutat es dividirà novament en trams. Els espais més propers a l'Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes, institucions, partits polítics, mitjans de comunicació i associacions del tercer sector, mentre que les coques compreses entre el carrer Sant Agustí i el Balcó del Mediterrani es destinaran a entitats. Les dimensions de cada parada oscil·len depenent del tram on es trobin ubicades.

A la resta de la ciutat s'hi instal·laran 42 parades, que es repartiran en indrets com els barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau o l'Eixample, entre d'altres.

El muntatge de les parades es farà entre les 7 i les 10 h, excepte en el cas de les llibreries, que, a causa de la gran quantitat de productes que ofereixen, podran iniciar el muntatge a les 5 h, respectant sempre el descans veïnal.

Totes les parades estan autoritzades només a vendre articles relacionats amb Sant Jordi, i es pot lliurar qualsevol altre producte únicament si es fa de manera gratuïta.

Per a més informació, es pot consultar l'anunci amb les autoritzacions definitives a la Seu Electrònica de l'Ajuntament.

Segells de reconeixement d’administració oberta