Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2019 Tarrorífic 2019 proposa nits de llegendes a la Casa Castellarnau i una visita a la Catedral i al seu fossar per descobrir el món de la mort a l'Edat Mitjana

Tarrorífic 2019 proposa nits de llegendes a la Casa Castellarnau i una visita a la Catedral i al seu fossar per descobrir el món de la mort a l'Edat Mitjana

Tarrorífic 2019 proposa nits de llegendes a la Casa Castellarnau i una visita a la Catedral i al seu fossar per descobrir el món de la mort a l'Edat Mitjana

La tercera edició d'aquesta iniciativa cultural promoguda per Argos Tarragona i Tarragona Turisme en el marc de Tot Sants tindrà lloc del 25 d'octubre al 2 de novembre
21/10/2019


Per tercer any consecutiu, l'empresa Argos Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona organitzen el programa Tarrorífic, el viatge al món de la mort per Tots Sants a través de la cultura, la història, les narracions i les llegendes.
El programa, que tindrà lloc del 25 d'octubre al 2 de novembre, centrarà l'activitat "Llegendes i Narracions gòtiques de Tarragona" en un nou escenari, la Casa Castellarnau. Una altra novetat és que a les visites guiades al cementiri de Tarragona i la Necròpolis del Francolí s'hi afegeix un nou cementiri: el fossar de la Catedral. Les reserves per assistir als actes programats ja es poden fer al web www.tarrorific.com.


Programa d'activitats Tarrorífic


De Tàrraco a l'Hades
Una visita a la Necròpolis del Francolí per conèixer l'inframón en els temps de Roma i el culte als morts de la Lemúria romana.
Dia: Divendres 25 d'octubre
Hora: 17 h en català
Punt de Trobada: porta de la Necròpolis (Av. Ramón y Cajal, 84)
Preu: 10 €

La Catedral i el seu fossar
Una visita per la Seu, els seus sepulcres, l'espai del fossar, els temps de la pesta negra... per apropar-nos al món de la mort a l'edat mitjana.
Dia: Dissabte 26 d'octubre
Horari: 17 h en català i 18 h en castellà
Punt de Trobada: Porta de Catedral, pla de la Seu.
Preu: 10 €

Cementiri de Tarragona. De la Guerra del Francès a l'actualitat
Després de la Guerra del Francès, els cementiris de la ciutat van quedar plens i es va decidir la construcció d'un de nou als afores de la ciutat: aquesta necròpolis compta amb un conjunt notable de sepulcres i làpides de gran valor artístic. Us convidem a un itinerari cultural per conèixer millor el cementiri de la ciutat.
Dia: Diumenge 27 d'octubre
Hora: 11 h en castellà i 12 h en català
Punt de trobada: exterior de la porta del Cementiri
Preu: 10 €

Llegendes i Narracions Gòtiques de Tarragona. Casa Castellarnau
Llegendes i narracions gòtiques per no dormir en una nit plena d'històries sobre crims, fantasmes i espiritisme basades en fets reals de la nostra ciutat, enguany en un indret ben interessant: la Casa Castellarnau.
Dies: 31 d'octubre i 1 i 2 de novembre
Hora: 21 h en català i 22 h en castellà
Punt de Trobada: Portal del Roser
Preu: 15 €

Segells de reconeixement d’administració oberta