Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Aquest dimarts s'estrena la primera Trobada Virtual d'Il·lustradors Convidats

Aquest dimarts s'estrena la primera Trobada Virtual d'Il·lustradors Convidats

Aquest dimarts s'estrena la primera Trobada Virtual d'Il·lustradors Convidats

El diàleg d’una quinzena d’artistes evidencia la bona forma del sector a la ciutat, coincidint amb el segon aniversari d’aquesta iniciativa de Cultura 3.0
27/04/2020

Aquest dimarts, 28 d'abril, a les 17 h, s'estrena al canal de YouTube de Tarragona Cultura la primera Trobada Virtual d'Il·lustradors Convidats, coincidint amb el segon aniversari de la posada en marxa de la iniciativa homònima impulsada per l’Àrea de Cultura i el Departament de Comunicació Corporativa de l’Ajuntament de Tarragona als canals socials corporatius.

Durant prop de 35 minuts, una quinzena de professionals de la il·lustració de la ciutat conversen sobre les particularitats del sector, la creativitat en temps de confinament, el funcionament de la recentment creada Associació d'Il·lustradors de Tarragona (AIT) i del reconeixement que ha suposat per a ells ser escollits com a il·lustradors convidats, entre d'altres qüestions. La xerrada, que es va enregistrar el passat dia 15 i que es desenvolupa en un clima distès i amè, permet posar de relleu la potència d'aquest sector a la ciutat, així com les singularitats de cadascun dels artistes que el conformen, tant pel que fa a l'estil com pel seu caràcter i personalitat. La moderació de la trobada va a càrrec de Laia Marín.

Els quinze il·lustradors convidats que intervenen a la trobada virtual són: Julio Aliau, José Manuel Álvarez Napi, Mar Borrajo, Alicia Caboblanco, Elisabet Díez Anduluplandu, Alba Domingo, Lluís Jiménez, Eva Jolis, Alba Méndez, Manuel Moranta, Edu Polo, Sara Porras, Adrià Ramírez, Pep Serra i Octavi Torné. Els altres professionals que han participat a la iniciativa durant aquests dos anys (i que per diferents motius no van poder prendre part a la trobada) són: Armand, Marta Contreras, Namíbia Coronado, Pere Grané, Sílvia Iglesias, José Maria Manero Tziqui, Dani Pena i Clarisa Starling.

L'abril de 2018 Tarragona Cultura va posar en marxa el projecte de Cultura 3.0 l'Il·lustrador Convidat, en el qual cada mes es destaca la tasca d'un professional d'aquest àmbit, tot difonent la seva obra, el seu mètode de treball i els seus referents. La iniciativa es materialitza en una entrevista al blog de l’Ajuntament de Tarragona, un vídeo de presentació i diferents clips que es difonen a través de les xarxes socials municipals. 

Segells de reconeixement d'administració oberta