Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Aquest diumenge 4 d'octubre a les 12.30 h s'emetrà el programa 'Hi ha Concurs'

Aquest diumenge 4 d'octubre a les 12.30 h s'emetrà el programa 'Hi ha Concurs'

Aquest diumenge 4 d'octubre a les 12.30 h s'emetrà el programa 'Hi ha Concurs'

Es tracta d’una proposta produïda pel Concurs de Castells i la televisió pública del Camp de Tarragona TAC12, juntament amb la Xarxa de Comunicació Local
Aquest diumenge 4 d'octubre a les 12.30 h s'emetrà el programa 'Hi ha Concurs' Rodatge del programa 'Hi ha Concurs' a la Tarraco Arena Plaça. Foto: Laia Díaz.
01/10/2020

Aquest pròxim diumenge 4 d’octubre, a partir de les 12.30 h, s’emetrà a través de TAC12 i de diferents canals de la Xarxa de Comunicació Local el programa Hi ha Concurs, coincidint amb el dia que estava previst celebrar la jornada de diumenge de la XXVIII edició del Concurs de Castells

Es tracta d’una proposta audiovisual impulsada pel Concurs de Castells i la televisió pública del Camp de Tarragona TAC12, en col·laboració amb la Xarxa de Comunicació Local. 

Enregistrat en bona part a la Tarraco Arena Plaça (TAP), tenint en compte totes les mesures sanitàries oportunes, Hi ha Concurs ha estat capitanejat per l'equip habitual de les retransmissions castelleres de TAC12 i s’han destinat a la producció tots els mitjans tècnics que necessita una plaça com la TAP, amb la participació d'una vintena de professionals. 

En el programa hi intervindran les deu colles que han estat presents en la jornada de diumenge de les tres darreres edicions (2014, 2016 i 2018), és a dir, des que el Concurs va passar a tenir el format actual de tres diades. Cada formació estarà representada pel cap de colla de l’edició del Concurs del 2018. 

Així doncs, les colles que formaran part d’aquesta proposta impulsada per celebrar el Concurs de forma adaptada a la situació actual, i que consistirà en una dinàmica de temàtica castellera que inclourà rànquing i premis, són: Capgrossos de Mataró, Castellers de Barcelona, Castellers de Sabadell, Castellers de Sants, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Vilafranca, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Xiquets de Tarragona. 

A banda, també hi tindran el seu paper protagonista altres colles destacades de les darreres edicions del certamen.  

Hi ha Concurs es podrà seguir per una vintena de televisions d'arreu del territori nacional. A l'Ebre es podrà veure per Canal Terres de l'Ebre; a la demarcació de Lleida per Lleida TV; a la demarcació de Girona per Empordà TV, Olot TV i la Televisió del Ripollès; al Vallès per Canal Terrassa i Vallès Oriental Televisió; al Maresme per Mataró Audiovisual; a l'Àrea Metropolitana per TV Badalona i Esplugues TV; a les comarques del Penedès i el Garraf per Penedès TV i Canal Blau; i, al Camp de Tarragona, a més de TAC 12, també l'emetran Canal Reus TV i TV Vandellòs. 

Segells de reconeixement d'administració oberta