Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Canvi d'ubicació del Festival de l'Associació de Músics de Tarragona del dimarts 18 d'agost

Canvi d'ubicació del Festival de l'Associació de Músics de Tarragona del dimarts 18 d'agost

Canvi d'ubicació del Festival de l'Associació de Músics de Tarragona del dimarts 18 d'agost

Les actuacions musicals tindran lloc al Teatre Auditori del Camp de Mart
Canvi d'ubicació del Festival de l'Associació de Músics de Tarragona del dimarts 18 d'agost Quico Pi de la Serra Trio és una de les formacions que actuarà al Festival
15/08/2020

Després d’analitzar l’acord del Consejo Interterritorial del Sistema Nacional de Salud per respondre a la situació d’especial risc derivada de casos positius per COVID-19, fet públic el passat divendres 14 d’agost, l’Ajuntament de Tarragona i l’Associació de Músics de Tarragona han decidit de comú acord traslladar totes les actuacions musicals del dia 18 d’agost previstes en un principi a l’Antiga Tabacalera/Capsa de Música al Teatre Auditori del Camp de Mart.

Les invitacions ja gestionades serveixen per a la nova ubicació i la gestió d’invitacions segueix oberta i operativa. Tot seguit, exposem, com queda la programació del Festival del 18 d’agost:
 

Els dos actes previstos dimarts al migdia mantenen ubicació i horari

12 h, Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, s/n. Portes obertes per conèixer la Capsa de Música. Voleu saber com funciona aquest equipament municipal gestionat per l’Associació de Músics de Tarragona? 

13 h, Antiga Tabacalera / Capsa de Música, av. Vidal i Barraquer, s/n. Concert amb Soul Fury (Tgn/Cat) Covers-Rock-Soul-Blues.

Banda formada per músics de Tarragona i que adapta temes clàssics i més contemporanis, amb un estil propi i molt particular amb ritmes més ballables i frenètics. 

Concerts i nous horaris al Teatre Auditori del Camp de Mart

En alguns concerts s’ha fet un petit retoc horari per tal de poder acabar a la 01.00 h.

20.30 h. Teatre Auditori del Camp de Mart. 21è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona, Capsa Music Festival. Medusa (Camp de Tarragona / Catalunya) Autor-Jazz

Medusa (flueix, s'adapta i irrita) és una proposta de llarga maduració. Recull l'evolució musical dels seus components i la posa al servei d'un projecte col·lectiu que transita per les fronteres ecològiques dels diferents estils musicals. Aforament limitat amb invitació prèvia a: entrades@capsademusica.com - Les portes s'obriran 20 minuts abans de cada concert - Reservat el dret d'admissió És obligatori l’ús de mascareta.

21.30 h, Teatre Auditori del Camp de Mart. Segueix el 21è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona, Capsa Music Festival, amb Maria Jaume Martorell (Mallorca/ Illes Balears) Cantautora-Folk íntim.

El folk acústic i el pop independent en la seva accepció més íntima són els signes d’identitat de Maria Jaume, jove cantautora mallorquina que es presenta amb un grapat de cançons pròximes i sinceres i a més és la guanyadora a la darrera edició del concurs Sona 9.

22.45 h, Teatre Auditori del Camp de Mart. Segueix el 21è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona, Capsa Music Festival, ara amb Quico Pi de la Serra trio (Barcelona / Catalunya) Cançons de Combat. El passat gener Quico Pi de la Serra va enregistrar en directe el que serà el 24è disc de la seva carrera discografia, “Cançons de Combat”. La nova proposta inclou cançons fetes fa molts anys, d'altres més recents i algunes d'altres autors, però totes emblemàtiques pel que fa a la temàtica. 

0.15 h, Teatre Auditori del Camp de Mart. 21è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona, Capsa Music Festival amb Guillem Anguera duo (Camp de Tarragona/ Catalunya) Músiques del Mon.

Guillem Anguera i Xavier Pié són dos músics del Camp de Tarragona amb una llarga trajectòria professional, que en aquest espectacle comparteixen escenari per mostrar el seu talent interpretatiu que els ha portat a ser uns referents en el seu àmbit musical, la música tradicional/popular i world music. 

L’aforament final al Festival augmentarà amb la nova ubicació, però sempre es respectaran les recomanacions sanitàries.

Recordeu que l'aforament dels concerts és limitat i cal anar-hi amb invitació prèvia, que podeu demanar a entrades@capsademusica.com. Està reservat el dret d'admissió. És obligatori l'ús de mascareta.

Segells de reconeixement d’administració oberta