Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Canvis en la gestió de les invitacions per a dos espectacles de Sant Magí

Canvis en la gestió de les invitacions per a dos espectacles de Sant Magí

Canvis en la gestió de les invitacions per a dos espectacles de Sant Magí

La iMAGInada posa a disposició les invitacions a través del seu web
31/07/2020

Degut al fet que el sistema de gestió de venda d’entrades i invitacions Tarracoticket no admet l’emissió d’invitacions gratuïtes, per a dos dels espectacles de la programació de Sant Magí, dels quals en un principi havíem informat que eren gratuïts, finalment caldrà pagar el preu simbòlic d’1 € per adquirir l’entrada.

Els espectacles afectats són, d’una banda, Tarraquanins, previst al jardí del Teatre Metropol durant els dies 16, 17 i 18 i en diverses sessions, i de l’altra, el concert de sardanes que es farà al Teatre Auditori del Camp de Mart, organitzat per l'Agrupació Sardanista Tarragona Dansa i previst per a les 18.30 h del dia 19 d’agost. Les entrades per a aquests dos espectacles estaran disponibles a partir del dimarts 4 d’agost.

Pel que fa a les activitats de la 12a edició de La iMAGInada, seran totes gratuïtes, però amb invitació prèvia. Les invitacions estaran disponibles a partir de dilluns vinent, dia 3 d’agost, a la pàgina web www.laimaginada.cat. A la programació d’enguany hi trobarem circ, teatre, dansa, concerts, espectacles familiars, debats i xerrades, tallers vivencials i alguna sorpresa més. 

Segells de reconeixement d'administració oberta