Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 El Centre d'Art Tarragona presenta l'exposició "I am able"

El Centre d'Art Tarragona presenta l'exposició "I am able"

El Centre d'Art Tarragona presenta l'exposició "I am able"

Una de les peces forma part de la Constel·lació Museu de la Nit de Museus
El Centre d'Art Tarragona presenta l'exposició "I am able" Imatge de l'exposició "I am able" que participa a la Nit dels Museus 2020.
18/11/2020

Amb motiu de la celebració de la Nit dels Museus a Tarragona, que ha comptat amb la participació de vuit museus de la ciutat i que va engegar aquest dissabte 14 de novembre, el Centre d’Art Tarragona s’ha sumat amb l’aportació d’una peça que forma part de l’exposició "I am able"El ja tradicional Viatge a la Constel·lació Museu enguany es podrà seguir de manera virtual fins al 30 de novembre per descobrir cadascuna de les peces escollides, enguany sota la premissa de la diversitat. 

La mostra "I am able"un projecte artístic i documental de Jesús Vilamajó i Quim Vilamajó, vol incidir en l’imaginari col·lectiu sobre el paper que les persones amb ‘discapacitat’ poden jugar en aquest mon complex, difícil i molt competitiu, on malauradament hi ha un alt risc per a aquells que no son capaços de seguir el ritme. El propi Quim, protagonista de l’exposició, es defineix: “jo penso que no estic malalt, saps per què? Perquè soc una persona com els altres”. La peça escollida per a la ruta dels Museus és un dels retrats que es poden veure a una segona sala d’exposicions de la Casa Canals, que s’ha habilitat en planta baixa i que compleix amb totes les mesures d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i dificultats visuals i que es podrà veure fins al 31 de gener de 2021. 

El Museu d’Història de Tarragona també participa d’aquesta iniciativa del Viatge a la Constel·lació Museu amb un cartell del Carnaval del Cafè Poetes de l’any 1991, feta per Toni Torrell.

Podeu veure la peça escollida, així com la de la resta de museus de la ciutat al web d'Auriga

Segells de reconeixement d'administració oberta