Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 El Festival d'Estiu comptarà amb la nit "Imparables.cat"

El Festival d'Estiu comptarà amb la nit "Imparables.cat"

El Festival d'Estiu comptarà amb la nit "Imparables.cat"

A les actuacions ja anunciades de Blaumut i Lildami s'hi afegeixen els grups 31 fam, Xeic, Joina i la Folie
El Festival d'Estiu comptarà amb la nit "Imparables.cat" Imatge promocional de Lildami
05/03/2020

El Festival d’Estiu de Tarragona, que està previst que es recuperi enguany durant els mesos de juliol i agost, comptarà per primera vegada amb una nit molt especial que, sota el nom d’Imparables.cat, vol adreçar-se a un públic jove i seguidor de grups emergents o ja consolidats però coincidents en el fet que canten en català. 

El dissabte 25 de juliol, des de les set de la tarda fins a les dues de la matinada aproximadament, el Teatre Auditori del Camp de Mart acollirà sis concerts, encapçalats per Blaumut i Lildami, tal com ja vam anunciar, als quals, completant el cartell, se sumaran els grups 31 fam, Xeic, Joina i la Folie.

Cartell Imparables.catImparables.cat aglutinarà estils de música ben diferents, que van del rock i pop fins al trap, tots de màxima actualitat. Com ja es va anunciar, hi haurà l’actuació de Blaumut, que acaba d’estrenar disc, i de Lildami, com un referent de la música urbana dels Països Catalans. 31 fam serà també l’oferta de trap més contemporània del cartell d’aquella nit. 

Per la seva banda, podem destacar Xeic, que ja fa més de deu anys que són als escenaris i que han triomfat amb diferents estils musicals com l’ska o el rock. I així mateix, el públic podrà gaudir de la música de Joina i la Folie, dos grups encapçalats per dones que ens proposaran música pop, amb apunts d’altres estils com hip-hop, arrels folk o fins i tot melòdic, en alguna de les seves composicions.

El preu de l’entrada serà de 14 € i comportarà, com si es tractés d’un festival, la possibilitat d’accés i sortida lliure en qualsevol moment amb l’adquisició d’una polsera al comprar l’entrada. Tots els nois i noies menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult, que signarà l’autorització corresponent, els quals estaran sota la seva responsabilitat. En els propers dies s’informarà de l’inici de la venda d’entrades

Segells de reconeixement d'administració oberta