Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 El Magatzem Reial obre les portes a quatre dies de màgia

El Magatzem Reial obre les portes a quatre dies de màgia

El Magatzem Reial obre les portes a quatre dies de màgia

Els Patges Reials faran la visita guiada a tots els nens i nenes i els seus familiars i alhora treballaran intensament per tenir-ho tot apunt per la nit del 5 de gener
El Magatzem Reial obre les portes a quatre dies de màgia Foto: Manel R. Granell.
02/01/2021

Aquest dissabte l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha adreçat a conèixer el Magatzem Reial que els darrers dies han estat muntant els patges reials al refugi número 1 del Moll de Costa. Per aquest espai tan màgic hi passaran més de 6.000 nens i nenes de la ciutat, que tindran la sort de poder descobrir tot el que passa al món dels patges reials dies abans de l’arribada de Ses Majestats la tarda del 5 de gener i finalment, durant la nit poder repartir els regals per tota la ciutat. Les invitacions per accedir al recinte es van exhaurir ja fa dies. 

Les carrosses de l’Ajuntament, que ja hi són des del passat 22 de desembre, s’han omplert de regals; el sèquit de Patges les estan posant a punt i estan treballant intensament i endreçant totes les joguines per a repartir allà on toca. També s’està preparant tot el material necessari per poder accedir a les cases, com les escales i cordes per poder pujar els regals.  

A partir d’avui i fins el dimarts 5 de gener a les 13.30 h, l'aparcament exterior del Refugi 1 del Moll de Costa estarà completament buit per a garantir un espai ampli per tal de col·locar-hi unes tanques en diverses fileres per a poder gestionar les reserves per franges horàries tal i com es va establir. Hi haurà̀ controladors d’accés que s'encarregaran d’administrar-les. Un cop dins el Magatzem hi haurà un espai de recepció amb presa de temperatura i gel hidroalcohòlic per a tothom.  

En aquest punt els visitants es trobaran amb un dels Patges Reials que els explicarà̀ les normatives d’accés al recinte i transmetrà̀ el missatge dels Reis per primera vegada hi farà̀ la introducció́ de la visita el magatzem. A partir d’aquí el grup, format per 15 adults acompanyats dels seus fills (màxim tres per adult), s’anirà aturant allí on el Patge doni les explicacions oportunes per a conèixer tots els secrets de la seva feina. A cada punt d’aturada hi haurà 15 adhesius al terra que seran ocupats per cada família.  

Al final d’aquest recorregut tan màgic, els nens i nenes que ho desitgin podran deixar la seva carta a la Bústia Reial.  

Segells de reconeixement d’administració oberta