Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 #EnLíniaAmbTGN. La TGN Agenda recull i proposa activitats per quedar-se a casa

#EnLíniaAmbTGN. La TGN Agenda recull i proposa activitats per quedar-se a casa

#EnLíniaAmbTGN. La TGN Agenda recull i proposa activitats per quedar-se a casa

Entitats i particulars poden fer arribar les seves propostes perquè siguin difoses
20/03/2020

A partir d'avui, la TGN Agenda, tant en la versió app com en la versió web, inclou totes les activitats culturals, educatives i esportives en línia que en aquest temps de confinament han engegat persones i entitats de la nostra ciutat amb l'objectiu d'animar la ciutadania des de casa a fer accessibles i propers l’esport, la cultura i la formació durant l'estat d'alarma. 

Totes les entitats ciutadanes, sales d'exposicions, músics, artistes en general, altres agents i persones particulars poden fer arribar les seves iniciatives a través del formulari habilitat a la pàgina web https://agenda.tarragona.cat/envians-el-teu-acte o a l'adreça electrònica tgnagenda@tarragona.cat.

Aquestes activitats es compartiran a les xarxes socials corporatives sota l'etiqueta #EnLíniaAmbTGN.

Actualment, l'app de la TGN Agenda acumula ja 9.000 descàrregues, i el 2019 va comptabilitzar 171.602 sessions i 295.496 pàgines visualitzades. La seva versió web (https://agenda.tarragona.cat) l'any passat va comptabilitzar 49.195 usuàries i usuaris (3.829 actius al mes) i 265.664 pàgines visualitzades.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta