Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs per escollir la imatge de Sant Magí 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs per escollir la imatge de Sant Magí 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs per escollir la imatge de Sant Magí 2020

La proposta seleccionada rebrà 1.200 €
L'Ajuntament de Tarragona convoca el concurs per escollir la imatge de Sant Magí 2020 Imatge del Portal del Carro. Foto: Laia Marín.
01/04/2020

La Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona convoca el concurs d’idees per escollir la imatge gràfica de les Festes de Sant Magí 2020. Totes les persones interessades, especialment els professionals del disseny gràfic i la publicitat, podran presentar les seves propostes del 27 d’abril al 7 de maig, ambdós inclosos.

La imatge gràfica d’enguany haurà d’inspirar-se en el Portal del Carro, com a espai emblemàtic i de màxima representació de les Festes de Sant Magí, punt culminant de l’arribada de l’aigua de la Brufaganya. Aquest espai haurà d’estar representat amb algun element o aspecte relacionat amb alguns dels actes més tradicionals que es viuen cada any per les Festes de Sant Magí en aquest carrer de la ciutat. Es valorarà especialment la presentació́ de propostes que incorporin continguts inèdits o poc utilitzats en els anteriors cartells de les Festes de Sant Magí.

La proposta seleccionada rebrà 1.200 € i serà aplicada a tota la campanya de les Festes de Sant Magí, que tindran lloc del 14 al 19 d’agost de 2020.

Recordem que del 27 d'abril al 7 de maig estarà disponible la inscripció a eTràmits per presentar les propostes.

Les bases del concurs ja es poden consultar a la seu electrònica de l'Ajuntament de Tarragona

 

Segells de reconeixement d'administració oberta