Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament ha rebut 83 projectes que opten a les subvencions per al sector cultural

L'Ajuntament ha rebut 83 projectes que opten a les subvencions per al sector cultural

L'Ajuntament ha rebut 83 projectes que opten a les subvencions per al sector cultural

L’Ajuntament va fer la convocatòria per pal·liar els efectes de la crisi sanitària covid-19
27/08/2020

La convocatòria de subvencions amb caràcter extraordinari adreçada a empreses i professionals del sector cultural de la ciutat de Tarragona ha rebut 83 projectes. La majoria de les 83 propostes són de l’àmbit de l’edició de llibres i la fotografia.

L’Ajuntament va fer aquesta  convocatòria, que ha tingut molt bona acollida, per primera vegada i de manera extraordinària per minimitzar les conseqüències derivades de la crisi sanitària de la covid-19 del sector cultural de la ciutat.

Les bases assenyalen que seran subvencionables tots els projectes de caràcter cultural que es desenvolupin en els àmbits de la música, dansa, teatre, pintura, fotografia, disseny gràfic, arts visuals, il·lustració, vídeo, edició de llibres, cultura tradicional i popular. Les propostes podran ser subvencionades amb el 100% de la quantitat sol·licitada, amb un màxim de 6.000 €.

A les subvencions hi han pogut optar empreses i professionals del sector de la cultura empadronats o amb la seu física a la ciutat de Tarragona.

El 16 d’agost va finalitzar el termini per presentar propostes i la resolució es farà pública a començaments de la segona quinzena de setembre.

Podeu accedir a les bases clicant sobre aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta