Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament i les sales de concerts de Tarragona presenten un nou cicle de concerts de tardor al Teatre Auditori del Camp de Mart

L'Ajuntament i les sales de concerts de Tarragona presenten un nou cicle de concerts de tardor al Teatre Auditori del Camp de Mart

L'Ajuntament i les sales de concerts de Tarragona presenten un nou cicle de concerts de tardor al Teatre Auditori del Camp de Mart

Els Pets, Sidonie, Sopa de Cabra, Ramon Mirabet, Crim, Roba Estesa o El Petit de Cal Eril són alguns dels artistes que actuaran les properes setmanes
L'Ajuntament i les sales de concerts de Tarragona presenten un nou cicle de concerts de tardor al Teatre Auditori del Camp de Mart Un instant d'una actuació musical al Camp de Mart durant les Barraques, en el marc de les festes de Santa Tecla. Foto: Manel R. Granell.
09/10/2020

L’Ajuntament de Tarragona i les sales de concerts de la demarcació que formen part de l’Associació de Sales de Concerts de Concerts de Catalunya (ASACC) presenten el cicle de concerts de tardor Sala Tarragona, que oferirà entre el 23 d’octubre i el 21 de novembre nou concerts al Teatre Auditori del Camp de Mart de la ciutat. Sala Zero (Tarragona), Lo Submarino (Reus) i Red Star (Valls) uniran les seves forces per oferir els concerts de Ramón Mirabet, Sopa de CabraSidonie, El Petit de Cal Eril, Els Pets, Green Covers, Roba Estesa, Porto Bello i Crim en un projecte que enriquirà l’oferta de música en directe de la ciutat i la demarcació de Tarragona, compensant parcialment el dèficit de concerts existents arran del tancament de les sales de concerts en el marc de la pandèmia per COVID-19.  

El projecte Sala Tarragona forma part d’una iniciativa de l’ASACC, amb el patrocini d’Estrella Damm i la Fundació SGAE, que reproduirà arreu de Catalunya l’exitosa experiència del projecte Sala Barcelona, per la qual diverses sales barcelonines van poder programar concerts durant tot l’estiu al castell de Montjuïc com a alternativa que pal·liava en part la impossibilitat de desenvolupar les seves programacions de sala. Així, Sala Tarragona serà liderada per les sales representants d’ASACC a Tarragona, de la mateixa manera que les diferents sales catalanes lideraran projectes similars a la resta de demarcacions.

Després de l’èxit de la recuperació del Teatre Auditori del Camp de Mart aquest estiu, l’Ajuntament es mostra molt satisfet d’aquesta nova iniciativa que corrobora aquest equipament com un espai segur i preparat per acollir tot tipus d’espectacles durant l’any. Des de l’1 d’agost fins al 23 de setembre s’han dut a terme més 25 activitats entre concerts, projeccions de cinema i espectacles, que van engegar amb un primer concert de la BUMT i van finalitzar amb El Pot Petit i el Ball de gralles, i per on han passat noms tan rellevants com Miguel Poveda, Izal, Manel, Stay Homas i tants d’altres; sent també l’auditori que ha donat cabuda als grups locals, així com als imperdibles Minipop, Imaginada o Barraques.

Sala Tarragona tindrà lloc al Teatre Auditori del Camp de Mart amb un aforament reduït al 50% com a mesura preventiva del contagi per COVID-19 destinada a garantir la distància entre les persones D’altres mesures concebudes per a fer dels concerts espais de #CulturaSegura, es basaran en l’ús obligatori de la mascareta i l’articulació dels mitjans necessaris per dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d'actuació, banys i espais d'ús comú, garantint la no interferència entre sentits d'entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d'un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

En tots els concerts es vetllarà pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l'espai. Es col·locaran en les entrades de l'espai, a la disposició del públic, dispensadors de gel hidroalcohòlic. Així mateix, personal de control i acomodament degudament format en els protocols de prevenció de la COVID-19 gestionarà la sortida del públic, al final dels concerts, de manera escalonada per zones, garantint igualment la distància entre persones.

La programació de concerts de Sala Tarragona

  • 23/10/2020 - 21 h. Ramón Mirabet.
  • 24/10/2020 - 20 h. Sopa de Cabra
  • 30/10/2020 - 21 h. Sidonie
  • 31/10/2020 - 20 h. El Petit de Cal Eril
  • 06/11/2020 -  21 h. Els Pets
  • 07/11/2020 - 20 h. Green Covers
  • 14/11/2020 - 20 h. Roba Estesa.
  • 20/11/2020 - 21 h. Porto Bello.  (concert final de gira)
  • 21/11/2020 - 20 h. Crim + La Inquisición

Les entrades per a tots els concerts estaran disponibles a www.salatarragona.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta