Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament proposa obrir una convocatòria extraordinària per subvencionar projectes culturals

L'Ajuntament proposa obrir una convocatòria extraordinària per subvencionar projectes culturals

L'Ajuntament proposa obrir una convocatòria extraordinària per subvencionar projectes culturals

Les bases, que s'han d'aprovar al Consell Plenari, preveuen la subvenció íntegra de projectes amb un màxim de 6.000 €
L'Ajuntament proposa obrir una convocatòria extraordinària per subvencionar projectes culturals Batalla de bandes al Festival Internacional de Dixieland de Tarragona 2018. Foto: Laia Díaz.
15/05/2020

L’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, ha proposat aquest divendres a la Comissió de Presidència, portar a aprovació al proper consell Plenari del 22 de maig, una convocatòria amb caràcter extraordinari de subvencions per tal de donar suport a empreses i professionals del sector cultural de Tarragona a través de presentació de projectes.  

Si s’aproven aquestes bases al proper Ple, seguidament es traurà la convocatòria i d’acord amb el terminis habituals de procediment administratiu, a meitats de juny, s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds.

Els ajuts aniran destinats a professionals del sector de la Cultura, empreses i autònoms, que podran presentar projectes subvencionables al 100%, fins a un màxim de 6.000 €. Els projectes seran valorats per una comissió tècnica i l’atorgament de la subvenció exigirà l’execució de la proposta abans del 31 de desembre de 2020. La justificació es podrà fer fins el 30 de març de 2021.

Segells de reconeixement d'administració oberta