Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament treu a licitació la direcció del Centre d'Art de Tarragona

L'Ajuntament treu a licitació la direcció del Centre d'Art de Tarragona

L'Ajuntament treu a licitació la direcció del Centre d'Art de Tarragona

El pressupost de licitació és de 30.000€ més IVA anuals i el termini per presentar ofertes finalitza el 7 de setembre
L'Ajuntament treu a licitació la direcció del Centre d'Art de Tarragona Imatge de l'exposició 'Mai és massa' d'Àngel Pomerol, primera de la nova etapa del Centre d'Art Tarragona.
21/08/2020

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació la direcció artística del Centre d’Art de Tarragona per tal de comptar amb un equip de solvència contrastada, impulsar el projecte i la seva execució, i establir les directius que han de marcar el futur del Centre d’Art.

El contingut del servei de direcció artística del Centre d’Art comprèn l’elaboració i direcció del Pla director, el projecte executiu, de producció i formatiu i la proposta de programació fins al juny de l’any 2024, així com el pla de comunicació, entre d’altres.

En el plec de condicions s’assenyala que entre les actuacions a realitzar hi ha situar al Centre d’Art Tarragona com a centre de referència artístic i creatiu a l’àmbit territorial de les comarques de Tarragona i a nivell estatal i internacional, afavorint els intercanvis artístics amb altres centres de referència. A més, la direcció haurà de desenvolupar una tasca en la mediació entre creació i societat, incorporant al seu programari en el seu projecte activitats de mediació.

El contracte tindrà una durada de tres anys, amb l’opció de prorrogar-lo un any més. El pressupost de licitació és de 30.000€ més IVA anuals i el termini per presentar ofertes finalitza el 7 de setembre.

El Centre d’Art el formaran tres espais: Casa Canals, l’Antic Mercat del Fòrum i la nau del Magatzem 5 de la Tabacalera.

L’Ajuntament constituirà una Comissió de seguiment en matèria d’arts visuals que contindrà una taula tècnica constituïda per professionals del sector, que tindrà com a funcions l’assessorament en la selecció de la direcció artística i en el seguiment del Centre d’Art Tarragona durant tots els anys del contracte.

El Centre d’Art Tarragona forma part de la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya.

Segells de reconeixement d’administració oberta