Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 L'Home dels Nassos arriba a tots els racons de la ciutat per anunciar que s'acaba l'any

L'Home dels Nassos arriba a tots els racons de la ciutat per anunciar que s'acaba l'any

L'Home dels Nassos arriba a tots els racons de la ciutat per anunciar que s'acaba l'any

Els patges reials també recolliran les cartes dels infants de forma descentralitzada a partir del 2 de gener
L'Home dels Nassos arriba a tots els racons de la ciutat per anunciar que s'acaba l'any L'Home dels Nassos al seu pas per Sant Pere i Sant Pau. Foto: Manel R. Granell.
31/12/2020

Un any més, l’Home dels Nassos ha arribat a Tarragona. Enguany, però s’ha reinventat per tal d’adaptar-se a les condicions sanitàries. Des de les 10 del matí ha estat voltant per la ciutat a dalt del seu cotxe, acompanyat pels músics del Tecler que s’han passejat al trenet, arribant a diferents barris de la ciutat. “Com ja vam iniciar per Sant Magí amb el repartiment de l’aigua per als barris i vam continuar per Santa Tecla, l’Home dels Nassos també ha mantingut aquest esperit d’arribar a diferents punts de la ciutat, perquè tothom el pugui gaudir”, ha remarcat l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà

Una altra activitat que aquest any es descentralitzarà és la visita dels patges reials. A part del Pati Jaume I, a partir del dia 2 i fins el 5, els patges també visitaran els diferents centres cívics dels barris de la ciutat. Els infants podran veure’ls i dipositar la seva carta a una de les bústies decorades als centres educatius de la ciutat. D’aquesta manera, el dia 2 de gener d’11h a 14h i de 16h a 19h els patges estaran al Centre Cívic de Torreforta, l’endemà seguint el mateix horari al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. El 4 de gener al matí de 11 a 14 h seran al C.C. Sant Salvador, i a la tarda al C.C. Llevant de 16 h. a 19 h. Finalment el matí del 5 de gener d’11 h a 14 h al C.C. Bonavista.

A més, també hi haurà recollida de cartes a la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb la presència dels Patges Reials els dies previs a l'arribada dels Reis Mags d'Orient. L'entrada serà per la porta del carrer Sant Oleguer i la sortida per la porta del carrer Cós del Bou.  

Segells de reconeixement d'administració oberta