Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 L'Home dels Nassos recorrerà tots els racons de la ciutat per anunciar que s'acaba l'any

L'Home dels Nassos recorrerà tots els racons de la ciutat per anunciar que s'acaba l'any

L'Home dels Nassos recorrerà tots els racons de la ciutat per anunciar que s'acaba l'any

A partir del dia 2 de gener els patges reials es traslladen als Centres Cívics dels barris
L'Home dels Nassos recorrerà tots els racons de la ciutat per anunciar que s'acaba l'any L'Home dels Nassos en la sortida que va realitzar l'any 2018. Fóto: Laia Marín.
28/12/2020

Com és tradicional, l’Home dels Nassos arribarà a la ciutat el proper dia 31 de desembre. Aquest any, la cita es reinventa per tal d’adaptar-se a les condicions sanitàries, i a partir de les 10 del matí voltarà per la ciutat a dalt del seu cotxe. A més també estarà acompanyat pels músics del Tecler al trenet, passejant pels diferents barris de la ciutat. 

Una altra activitat que aquest any es descentralitzarà és la visita dels patges reials. A part de al Pati Jaume I a partir del dia 2 i fins el 5, els patges també visitaran els diferents centres cívics dels barris de la ciutat. Els infants podran veure’ls i dipositar la seva carta a una de les bústies decorades als centres educatius de la ciutat. D’aquesta manera, el dia 2 de gener d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h els patges estaran al Centre Cívic de Torreforta, l’endemà seguint el mateix horari al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. El 4 de gener al matí de 11 a 14 h seran al C.C. Sant Salvador, i a la tarda, al C.C. Llevant de 16 h a 19 h. Finalment el matí del 5 de gener d’11 h a 14 h al C.C. Bonavista.

A més, també hi haurà recollida de cartes a la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb la presència dels Patges Reials els dies previs a l'arribada dels Reis Mags d'Orient. L'entrada serà per la porta del carrer Sant Oleguer i la sortida per la porta del carrer Cós del Bou. 

Segells de reconeixement d’administració oberta