Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Oberta la inscripció per participar en els diferents programes festius de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla

Oberta la inscripció per participar en els diferents programes festius de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla

Oberta la inscripció per participar en els diferents programes festius de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla

Les entitats, associacions i col·lectius poden presentar les seves propostes de manera telemàtica
Oberta la inscripció per participar en els diferents programes festius de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla Foto: Laia Marín.
02/04/2020

La Conselleria de Festes de l’Ajuntament ha obert la convocatòria per inscriure’s a participar en els actes de les festes de Sant Joan, Sant Magí i Santa Tecla. Les entitats, associacions i col·lectius ja poden fer-ho de manera telemàtica, i amb els següents terminis:

  • Sant Joan, fins al 4 de maig.
  • Sant Magí, fins al 22 de maig.
  • Santa Tecla, fins al 29 de maig.

Aquesta convocatòria dona l’oportunitat i fa possible que la programació de les festes tingui un contingut obert, participatiu i plural amb les aportacions de les entitats ciutadanes. Tal com es fa en els darrers anys, les propostes han de tenir en compte les accions per millorar la convivència a l’espai públic i el civisme.

Podeu consultar més informació i els enllaços des dels quals presentar els actes al web de la Conselleria de Cultura i Festes.

Segells de reconeixement d'administració oberta