Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Sandra Segarra guanya el IV Premi Cepac amb un treball sobre les comissions feministes a les colles universitàries

Sandra Segarra guanya el IV Premi Cepac amb un treball sobre les comissions feministes a les colles universitàries

Sandra Segarra guanya el IV Premi Cepac amb un treball sobre les comissions feministes a les colles universitàries

La Biennal del Concurs de Castells i l'Ajuntament de Tarragona donen suport als guardons, que premien les millors obres de temàtica castellera
Sandra Segarra guanya el IV Premi Cepac amb un treball sobre les comissions feministes a les colles universitàries Imatge del Concurs de Castells de 2018. Foto: David Oliete.
20/11/2020

Sandra Segarra González, estudiant del grau de Ciències Polítiques i de l’Administració de la Universitat Pompeu Fabra, ha estat guardonada amb el IV Premi CEPAC, dotat amb 1000 euros, que el Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells organitza amb el suport de la Biennal del Concurs de Castells i l’Ajuntament de Tarragona. Segarra ha resultat la guanyadora entre els cinc treballs presentats, de temàtiques i disciplines diverses. Respecte al treball de Segarra, titulat L'impacte de les comissions feministes a les colles castelleres universitàries, el jurat n’ha destacat “l’interès del tema escollit, l’aportació de dades noves i l’ús combinat de metodologia qualitativa i quantitativa, així com que té una bona capacitat autocrítica de les limitacions del mateix treball, pròpia del mètode científic”.  

L’accèssit, per un treball sobre subvencions i contractes 

Igualment, l’accèssit, dotat amb 500 euros, ha estat per a Laura Ruiz Floria, estudiant de Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona, pel treball titulat Aproximació a la regulació administrativa del món casteller: de la subvenció al contracte. El jurat ha ressaltat “l’oportunitat del treball, donat que es tracta d’una matèria encara no estudiada i molt interessant per a les colles castelleres i els ajuntaments, així com el rigor i la fonamentació que presenta”.  

En aquest sentit, el jurat ha destacat la dificultat per prendre una decisió final, donada “la qualitat d’ambdós treballs premiats”, així com el fet que els altres treballs presentats “també inclouen elements d’interès”. El jurat ha estat format per Biel Sanabre, com a representant del CEPAC; Sergi Font, com a president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya; Aitana de la Varga, com a personal docent de la URV; i Jaume Rosset i Alfonso González com a experts en el món casteller. Guillermo Soler n’ha exercit de secretari, sense vot.  

Segells de reconeixement d'administració oberta