Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Tarragona Turisme renova el blog Tarragona Experience

Tarragona Turisme renova el blog Tarragona Experience

Tarragona Turisme renova el blog Tarragona Experience

El nou blog presenta un disseny més modern i adaptat a la imatge del web del Patronat Municipal de Turisme i de la marca de la destinació
Tarragona Turisme renova el blog Tarragona Experience Captura del blog Tarragona Experience
22/12/2020

Tarragona Turisme ha publicat aquest dimarts el nou blog Tarragona Experience, renovat tant pel que fa referència al disseny com a les seves característiques, amb una actualització del software que comporta millores funcionals. El blog té un nou domini, www.tarragonaexperience.com, i compta amb capacitats més avançades d’edició. A més s’hi ha aplicat un disseny més modern i atractiu i s’ha adaptat la imatge a la de Tarragona Turisme.

Tarragona Experience és un blog d’articles d’experiències turístiques diferents i amb un punt de vista més vivencial, en què els lectors també poden trobar articles d’opinió, curiositats i aspectes més desconeguts de Tarragona, per poder complementar així el contingut de la pàgina web de Tarragona Turisme i preparar la visita a la ciutat. Els articles del blog estan disponibles en català, castellà i anglès. Les visites virtuals per conèixer Tarragona en línia gràcies a les noves tecnologies és el tema que desgrana el blog en el seu darrer post.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta