Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2020 Torna la fotografia al Centre d'Art Tarragona amb l'SCAN Review

Torna la fotografia al Centre d'Art Tarragona amb l'SCAN Review

Torna la fotografia al Centre d'Art Tarragona amb l'SCAN Review

Talent Latent 2020 escull l'obra de deu artistes presents al Full Contact d'anys anteriors
 Torna la fotografia al Centre d'Art Tarragona amb l'SCAN Review L'alcalde i conseller de Cultura, Pau Ricomà, entre els comissaris de la mostra, Jesús Vilamajó i Chantal Grande. Foto: Manel R. Granell.
06/11/2020

Aquest dissabte 7 de novembre sobre una nova exposició al Centre dArt Tarragona, que es podrà veure fins al 31 de gener de 2021, a la seu de la Casa Canals, complint amb totes les mesures de seguretat establertes amb motiu de la pandèmia de la COVID-19. Lexposició "SCAN Review" presenta lobra de deu fotògrafs que, duna manera o altra, han estat presents en alguna de les edicions del Full Contact, però que mai havien pogut exposar la seva obra individualment, a l’SCAN.  

Aquest any 2020, SCAN Tarragona commemora els seus dotze anys dexistència amb el compromís responsable i ferm de continuar donant suport a les noves generacions de fotògrafs. Per aquest motiu, lAjuntament de Tarragona i lequip dSCAN presenten aquesta versió especial del festival, reduïda i adaptada a la nova normalitat. La proposta ha estat la de focalitzar els esforços revisitant lobra dalguns autors i autores eminentment joves i destacats, com ve sent any rere any la tria de Talent Latent. Enguany comissariada per Jesús Vilamajó i Chantal Grande

Els artistes protagonistes de Talent Latent 2020 són: Bego Antón, Gerard Boyer, Olmo González, Antonio Guerra, La Sofy, Brenda Moreno, Pascual + Vincent, María Platero, Yurian Quintanas i Blanca Viñas. Així doncs, amb motiu de ladaptació i lestat actual de la pandèmia, la mostra Talent Latent 2020 shibrida per primera vegada amb Full Contact. Segons el seu comissari, Jesús Vilamajó, “és una proposta que ens ofereix, finalment, una visió panoràmica, plural i heterogènia sobre lestat de la creació fotogràfica avui, que reflecteixi lesperit artístic dels deu fotògrafs i fotògrafes seleccionats, així com el seu sentit crític sobre el que és social, polític o cultural”.  Així mateix la cocomissària Chantal Grande ha agraït l'esforç de l'Ajuntament, que tot i la pandèmia "ens ha facilitat la feina per poder portar un any més l'SCAN a Tarragona, encara que sigui en la seva mínima expressió". 

Per la seva banda, el conseller de cultura i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, sha mostrat molt satisfet poder presentar, un any més, lexposició Talent Latent. “Aquesta exposició suposa una oportunitat dor per materialitzar els projectes d’aquests artistes, però també per a la ciutadania, ja que oferim una proposta cultural que no se la poden perdre”, ha manifestat Ricomà i "dona un pas més en el nou projecte del Centre d'Art amb la segona exposició que s'hi presenta, com a clar exemple que a Tarragona la cultura tira endavant". 

Els horaris dobertura del Centre dArt, són: de dimarts a dissabtes de 10 a 18.30 h; diumenges i festius de 10 a 14.30h. Dilluns tancat.  

Segells de reconeixement d'administració oberta