Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 A LA VENDA LES ENTRADES PER L’ÒPERA RIGOLETTO

A LA VENDA LES ENTRADES PER L’ÒPERA RIGOLETTO

A LA VENDA LES ENTRADES PER L’ÒPERA RIGOLETTO

Les localitats per a la resta dels espectacles del Festival d'Estiu estaran disponibles a partir del 13 de maig
A LA VENDA LES ENTRADES PER L’ÒPERA RIGOLETTO Fotografia: Cartell Òpera Rigoletto
07/05/2021

Avui, divendres 7 de maig, es posen a la venda les entrades per l’òpera Rigoletto, que tindrà lloc divendres 9 de juliol a les 22 h al Teatre Auditori del Camp de Mart i que donarà el tret de sortida a l’edició d’aquest 2021 del Festival d’Estiu de Tarragona.  

Les entrades es poden adquirir tant a través d’ entrades.tarragona.cat  com a les taquilles del Teatre Tarragona.   

L’òpera Rigoletto és un espectacle professional cent per cent, produït per l’Ajuntament de Tarragona. Es tracta de la primera òpera produïda íntegrament a Tarragona. Compta amb 11 solistes, amb veus destacades del gènere com ara Àngel Odena, Sábina Puértolas, Antonio Gandía, Simón Orfila, Roger Padulles, i les tarragonines Carolina Fajardo i Mireia Tarrago, entre d’altres. Amb motiu de la producció de Rigoletto, s’ha creat el Cor de l’òpera de Tarragona, l’Orquestra de l’òpera de Tarragona i el Cos de Ball de l’òpera de Tarragona.  

Les entrades per a la resta d’espectacles del Festival d’Estiu estaran disponibles a partir del proper dijous 13 de maig a les 11 h a través dels mateixos punts de venda. 

 

Es pot consultar tota la programació del Festival a través de la web https://www.tarragona.cat/cultura/agenda/2021/festival-destiu 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta