Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Arriba el Xarxacústic 2021

Arriba el Xarxacústic 2021

Arriba el Xarxacústic 2021

Es presenta la 3a edició del cicle de concerts en acústic de la Xarxa de Centres Cívics més femenina que mai
Arriba el Xarxacústic 2021 Imatge: Xarxacústic 2021. Manel R. Granell
26/05/2021

Aquest divendres 28 de maig s'inicia la reserva d’entrades per al Xarxacústic, el cicle de concerts en acústic de la Xarxa de Centres Cívics, que se celebrarà del 7 al 15 de juny al pati del Centre Civic de Sant Pere i Sant Pau i que tindrà aforament per 40 persones en cada cas. A la presentació, la consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill ha destacat aquesta voluntat de fer "cultura de petit format, propera a la gent i molt íntima com aquest cicle es mereix". 

En aquesta nova edició, gaudirem de set concerts en acústic a càrrec d’artistes de Kilòmetre zero i enguany podem dir que serà la versió més femenina que mai, ja que hi ha un total de tres dones solistes, que son Astrid Sempere, Monkey Jane i Hirens; tres duets mixtes amb Versión doble, Maria & Oscar Vidal  i Lisa and the Devil i un solista masculí, Eloi Duran. S'hi podran escoltar diferents estils de música, com son el pop, el jazz, soul, indie pop, cançó d’autor i folk; tots ells tant en format versions com de creació pròpia. 

La consellera ha finalitzat que aquest és un bon exemple que "a través de la cultura fem barri" i ha convidat a tothom que estigui interessat a "conèixer aquestes noves veus, moltes encara desconegudes, del territori i la majoria, femenines". 

El cicle de concerts Xarxacústic és la segona vegada que es fa de manera presencial i la tercera de totes les edicions. La d’enguany, a més, és la reprogramació presencial dels concerts que es van realitzar durant la primavera de l’any passat, durant el confinament per la pandèmia de la covid-19. Els artistes van respondre a una crida que els responsables dels centres cívics van fer a les xarxes socials. Enguany, com agraïment al seu oferiment, s’han tornat a convidar i de forma presencial. 

 

Els antecedents 

El nou cicle de concerts Xarxacústic, es el fruit d’una primera proposta que es va fer en anys anteriors, el Sansacústic, un cicle de concerts de microformat que es realitzaven a l’escenari del teatre de Sant Salvador i els artistes participants eren els guanyadors del concurs de talents que es realitzava al Barri de Sant Salvador durant les festes. El format va tenir molt d’èxit i es va ‘professionalitzar’, amb el Xarxacústic i artistes de tot el territori. 

Adjuntem imatges de la roda de premsa amb Carla Aguilar-Cunill, Amat Callen com a coordinador dels Centres Cívics i l'artista Hirens. 

 

Enllaç web per a reserves: centrescivics.tarragona.cat

 
Segells de reconeixement d’administració oberta