Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Casa Canals acull la presentació de la I Beca CEPAC

Casa Canals acull la presentació de la I Beca CEPAC

Casa Canals acull la presentació de la I Beca CEPAC

Durant l'acte també s'ha lliurat el IV Premi CEPAC per a treballs de fi de grau o postgrau de temàtica castellera.
Casa Canals acull la presentació de la I Beca CEPAC Foto: Manel R. Granell
29/04/2021

La Casa Canals ha estat l'escenari aquest dijous, 29 d'abril, al vespre de l’acte de presentació del treball guanyador de la I Beca CEPAC i el lliurament del IV Premi CEPAC per a treballs de fi de grau o postgrau de temàtica castellera, realitzat aquest dijous (19 h) al jardí de la Casa Canals i que ha presidit l’alcalde i conseller de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà.

La guanyadora d’aquesta primera edició de la Beca CEPAC ha estat Lara Santana Torralba, que ha presentat el treball Castells i compromís. Una aproximació qualitativa i quantitativa al compromís organitzacional de les colles castelleres. El IV Premi CEPAC, per la seva banda, s’ha atorgat a Sandra Segarra González pel treball L’impacte de les comissions feministes a les colles castelleres universitàries; mentre que l’accèssit ha estat per a Laura Ruiz Floría pel treball Aproximació a la regulació administrativa del món casteller: de la subvenció al contracte.

Tant la beca com els premis són convocats pel Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC), el president del qual, Miquel Botella, ha estat present a l’acte, i compten amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. 

Segells de reconeixement d’administració oberta