Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 Demà tanca el cicle de cant coral TAU a les esglésies organitzat per l'Ajuntament i Ensemble o Vos Omnes

Demà tanca el cicle de cant coral TAU a les esglésies organitzat per l'Ajuntament i Ensemble o Vos Omnes

Demà tanca el cicle de cant coral TAU a les esglésies organitzat per l'Ajuntament i Ensemble o Vos Omnes

Des de la direcció d’Ensemble o Vos Omnes i la Conselleria de Cultura, ambdós organitzadors, es vol fer un balanç molt positiu d’aquesta iniciativa que ha comportat d’una banda oferir una programació musical dins un mateix cicle durant gairebé cinc mesos i d’altra banda fer descobrir a molts espectadors, patrimoni arquitectònic que en alguns casos, desconeixien
Demà tanca el cicle de cant coral TAU a les esglésies organitzat per l'Ajuntament i Ensemble o Vos Omnes Imatge. Web oficial TAU
15/07/2021

Demà divendres 16 de juliol a les 21h se celebra a la Catedral el darrer concert del cicle TAU de cant coral a les esglésies que va engegar el passat mes de febrer i que ha comptat amb quatre concerts a diferents espais.

Des de la direcció d’Ensemble o Vos Omnes i la Conselleria de Cultura, ambdós organitzadors, es vol fer un balanç molt positiu d’aquesta iniciativa que ha comportat d’una banda oferir una programació musical dins un mateix cicle durant gairebé cinc mesos i d’altra banda fer descobrir a molts espectadors, patrimoni arquitectònic que en alguns casos, desconeixien.  

La programació s’ha basat en quatre concerts en quatre espais eclesiàstics de la ciutat, perquè aquest grup de cant coral està especialitzat en música antiga, fent gaudir al públic del seu repertori i de la seva qualitat musical. El primer dels concerts va ser el dissabte 20 de febrer a l’Església de Sant Miquel del Pla amb Josquin, Pater musicorum; el 25 de març va ser l’Stabat Mater de Pergolesi a la Catedral; Les lamentacions d’Icart a Sant Miquel del Pla el 23 d’abril i finalment demà els Motets de J. S. Bach a la Catedral.  

Com a cloenda del TAU, Cicle de música a les esglésies, l’Ensemble O Vos Omnes proposa un gran concert amb la integral dels motets de J. S. Bach. Aquest és un repte que pocs cors podem plantejar-se, doncs l’exigència vocal, interpretativa i espiritual que demana la interpretació dels 6 motets en un sol concert està només a l’abast de grans professionals. És, sens dubte, una fita tant per a l’intèrpret com per al programador i l’oient. Amb aquest concert, l’Ensemble O Vos Omnes celebrarà el seu 10è aniversari. 

Ensemble O Vos Omnes va ser fundat l'any 2011 pel director i compositor Xavier Pastrana. Amb una llarga experiència en la música coral i de formació transversal en el camp de la música clàssica. Xavier Pastrana ha aconseguit en poc temps situar "Ensemble O Vos Omnes" en un dels grups vocals de música antiga de més projecció de Catalunya. De la passió per la música antiga neix la voluntat de conectar el seu repertori amb el món actual, fent de cada concert una experiència única, propera i commovedora per a tothom. 

Més informació i venda d’entrades: www.ensembleovosomnes.cat 

 
Segells de reconeixement d'administració oberta