Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 El Teatre Tarragona acull la projecció de la pel·lícula 'Occidente' del tarragoní Jorge Acebo

El Teatre Tarragona acull la projecció de la pel·lícula 'Occidente' del tarragoní Jorge Acebo

El Teatre Tarragona acull la projecció de la pel·lícula 'Occidente' del tarragoní Jorge Acebo

L’òpera prima s’estrena aquest dijous a cinemes de tot l’Estat
18/03/2021

Des d’aquest dijous, el llargmetratge Occidente es troba dins la cartellera de cinemes de tot l’estat espanyol. Es tracta de l’òpera prima del director tarragoní Jorge Acebo, rodada entre les ciutats de Tarragona i León. El Teatre Tarragona també acollirà la projecció de la pel·lícula. La cita serà dissabte 27 de març a les 19 h en un acte que comptarà amb la presència del mateix director, que presentarà el film i oferirà una xerrada en finalitzar la projecció. Les invitacions per assistir-hi es poden adquirir des d’aquest dijous mateix tant a través de la web com de les taquilles del Teatre. 

Occidente narra una història de girs i final inesperats que se situa en un futur distòpic industrialitzat i narra la fugida d’una parella per trobar un lloc mític al marge de la societat on encara sigui possible la llibertat. Ambientada en un lloc i un temps incerts, el film vol ser una reflexió crítica, arriscada i profunda sobre la nostra societat, la pèrdua de valors i el paper de l’art i la memòria. A mig camí entre el cinema negre i la road-movie, el llargmetratge compta amb escenaris tarragonins tan espectaculars com les restes romanes o el complex petroquímic. El repartiment de la pel·lícula, de 99 minuts,  està encapçalat per Francesc Garrido (Mar AdentroAlatriste), Gonzalo Cunill (El perfumeAirbag) i Paula Bertolín (Un día especial).  

El llargmetratge ha estat seleccionat en diversos festival d’arreu del món com ara l’Underground Cinefest de Torino i al Indiecinema Film Festival en les seves edicions de 2020, així com ja ho va fer al Festival Temporada Alta de Girona l’any 2019. 

Occidente, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona a través de la Tarragona Film Office, va ser produïda al 2020 per El Dedo en el Ojo i compta amb la col·laboració de l’Escuela de Cine Bandeapart. 

Reserveu invitacions per assistir a projecció del 27/03 al Teatre Tarragona.

Consulteu més informació sobre el film a la seva pàgina web.  

Segells de reconeixement d’administració oberta