Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 La Biblioteca Pepita Ferrer estrena el Bibliocasal

La Biblioteca Pepita Ferrer estrena el Bibliocasal

La Biblioteca Pepita Ferrer estrena el Bibliocasal

Després d'un parell d'estius sense poder fer el casal d'estiu a la Biblioteca de Torreforta, aquest any, reestrenem el Bibliocasal, durant els mesos de juliol i agost.
La Biblioteca Pepita Ferrer estrena el Bibliocasal Cartell BibloCasal Biblioteca pública Torreforta Pepita Ferrer
17/06/2021

El dia 15 de juny, a partir de les 10 h del matí, es van obrir les inscripcions del Bibliocasal, de manera presencial. S’han creat dos grups de 10 infants de 6 a 12 anys (nascuts entre el 2009 i el 2015). Un grup participarà del Bibliocasal els dimarts i dijous, de l'1 al 29 de juliol i l'altre grup ho farà els dimarts i dijous, del 3 al 31 d'agost. Les places del juliol s’han esgotat en menys de 24 hores i pel Bibliocasal de l’agost encara queden algunes places lliures.

En aquest curs tan complicat socialment, on les hores a casa s'han fet molt llargues, la Biblioteca Pepita Ferrer vol oferir activitats adreçades a infants amb l'objectiu de posar al seu abast una programació lúdica i creativa. Totes les activitats estaran adaptades a les mesures de seguretat i protecció davant de la covid-19.

Així doncs, si voleu passar un estiu a la fresca, aprenent, fent noves amistats, llegint i jugant, no us perdeu aquesta oportunitat!

Segells de reconeixement d'administració oberta