Esteu aquí: Inici Cultura i festes Notícies Notícies 2021 La Capsa de Música acull aquest dissabte la tercera edició de la Taverna Republicana

La Capsa de Música acull aquest dissabte la tercera edició de la Taverna Republicana

La Capsa de Música acull aquest dissabte la tercera edició de la Taverna Republicana

Oscárboles, TMN, Alonside Merry, 2UT i Connexions Trio integren el cartell del recital, que enguany commemora el 90è aniversari de la Segona República
La Capsa de Música acull aquest dissabte la tercera edició de la Taverna Republicana Imatge: Cartell Taverna Republicana
20/05/2021

La Capsa de Música (Espai Tabacalera) acull aquest dissabte 22 de maig a partir de les 19 h la tercera edició de la Taverna Republicana. El recital, organitzat per l’Associació de Músics de Tarragona (aMt) i l’Ajuntament de Tarragona, forma part dels actes commemoratius del 90è aniversari de la Segona República.

El període de la Segona República i la Guerra Civil serà, doncs, la temàtica central de les cançons que oferiran els diferents artistes presents a l’escenari, amb un repertori de versions de cançons de l’època i de temes universals relacionats amb la llibertat, com Bella Ciao o Come Together dels Beatles, i temes propis de les formacions participants. El cartell està format íntegrament per bandes tarragonines: el cantautor Oscárboles, TMN (synthpop), Alongside Merry (grunge, rock alernatiu), 2UT (rock) i Connexions Trio (ambiental, jazz).

Les entrades tenen un preu de 5 € i es poden adquirir exlusivament online i de forma anticipada (amb inscripció) al següent LINK.

Amb motiu de les mesures de contenció de la Covid-19 que estableix el PROCICAT, l’aforament de la sala està limitat a menys d’un terç de la capacitat de la Capsa de Música, és a dir, un total màxim de 100 persones.

El concert s’emmarca en la programació 14 d’abril de 1931: 90 anys de la Segona República, impulsada per la Comissió de Programes de Memòria de l’Ajuntament amb la col·laboració de diferents entitats i institucions culturals de la ciutat. El programa, que vol ajudar a conèixer què van significar la Segona República, la Guerra Civil i el franquisme a la ciutat, es va iniciar el passat 8 d’abril i s’allargarà fins al 15 de desembre (tot i que la majoria d’actes es concentren a la primavera), amb un total de 30 activitats entre conferències, presentacions de llibres, tallers, exposicions, visites guiades o arts escèniques, entre d’altres.

 

RESERVA I COMPRA D'ENTRADES

Segells de reconeixement d'administració oberta